My name: Mira Johar
My Fotopage: http://mirajohar.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Olympus
C-750 UZ
Olympus
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
minaq jinggo
Latest entry:Minaq Jinggo has migrated
FOR THE LATEST NEWS ON JINGGO'S WORKS, PLEASE VISIT http://jinggo-fotopages.blogspot.com I HAVE MIGRATED TO BLOGSPOT View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
Lynnhassan Baking Studio
Latest entry:fotopages kembali!!!
dia mali balik!!tapi dah lupa la nak post pic guna coding..kena belajar balik. stay tune View this Fotopage entry
gebang akarkita
Latest entry:test
View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
Mr Amin
Latest entry:Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing
Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing(Cikgu Adhadi) Adalah sangat penting untuk kita memahami yang kebanyakan orang melihat diri mereka sangat berlainan dari rupa mereka yang sebenar. Tanpa mereka sedari, mereka merasakan diri mereka terlalu rendah, terlalu gemuk, atau hidung mereka tidak mancung, atau membayangkan mereka terlebih menarik berbanding rupa yang sebenar. Jurufoto perlu memahami perkara ini dan mampu menjadikan idea potret satu kenyataan untuk client mereka. Antara proses yang perlu... View this Fotopage entry
felix heng
Latest entry:Wallpaper: Blocks Squares
View this Fotopage entry
ieda daud
Latest entry:long time no see..
lamanya xupdate kat sini..baru2 ni, tiba2 terfikir nak tengok gambar2 lama, then tetibe teringat fotopages ne..bersawang sesangat dah..bagus juga ada Fp ne, at least gmbr2 lama x hilang begitu aje.boleh tengok balik n mengamit memori lalu.cewah..sekarang dah lama xmain camera..sebab tu semangat nk up gambar dah xde..latest of me??hurm, sekarang dah ada anak dua..sekejap je rasa masa berlalu..last update kat sini, masa tu baru kawen, setelah nak dekat 3 tahun, da ada 2 anak pon..anak Ist, Iskandar Zulkarnain... View this Fotopage entry
gambar rya
MIN HASHIM
Latest entry:SEPI
..salam .. Semuanya tentang sepi ini..malam yg sepi tanpa suami..malam yang sepi tanpa anak2 dan malam yg sepi tanpa rakan yg sentiasa bertandang bertanya kabar berita di facebook..sunyi suasana di luar..sunyi dari riuh anak jiran tetangga..sunyi dari sorakan kemenangan euro..hiii.. View this Fotopage entry
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
rahim jidin
Latest entry:Cetak, Jilid Buku & Reka Grafik Mutiara Digital di Shah Alam
Perlu label untuk produk? Banner untuk promosi? Perniagaan baru inginkan logo grafik yang sesuai pada semua cetakan syarikat? MD Prima Printing di bawah Mutiara Digital Sdn Bhd Lokasi berdekatan UiTM Shah Alam. Apa perkhidmatan Mutiara Digital sediakan? Melebihi 10 tahun dalam bidang pencetakan, Perkhidmatan Cyber cafe, mencetak dokumen, menjilid buku & tesis, Mereka grafik. Cetak: Proposal, poster, banner, bunting, tiket, label, sticker, newsletter, Jilid: Buku, Tesis, Majallah, Lapuran syari... View this Fotopage entry
logo, Mutiara Digital, md prima
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Zilah Creation
Latest entry:Bunga Tisu- Elly, Melaka
View this Fotopage entry
Hayati Ibrahim
http://s06.flagcounter.com/more/TTqN() Flag counter posted on 16th March 2010 UNTUK ENTRY TERBARU SCROLL KE BAWAH YA.... View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
zulkifli ishak
Latest entry:Kelicap leher merah
Jom makan pisang “ Honey, you take the left, i take the right” Red-throated Sunbird ( Anthreptes rhodolaema ) This Red-throated Sunbirds usually be seen along the forest edge, flitting about in the canopy and feeding amongst the flowers of some forest trees. Rarely does it being seen feeds in low flowering shrubs and therefore does not compete with other Nectarines frequenting the ground storey of the forest. But in this case, the species can’t overcome the temptation to get to the lower ground... View this Fotopage entry
Mimie Aza
Latest entry:HARI KELUARGA PKOS 2011-5
sambung lagi :-) :-> :-D ;-) LOL 8-) :P $-) View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
Izarul N Anis with Aisya N Airell N Aimar
Latest entry:Short trip to Penang with Luv
1 Happy family ;-) I'm Happy bila tengok anak2 happy. Lucky diorang ni kecik2 lagi dah banyak berjalan.. dpt bercuti tengok tempat orang dari Mama diorang dulu. ;-) nanti bila Mama & Papa dah Tua, bawa kitorang jalan2 pulak tau :-D Ist time bawa Airell & Aimar naik Feri. X ada la best apa pun kan...atleast for kenangan diorang bila besar nanti. Otw balik KL we decide untuk naik feri. Aisya penah naik feri masa umur dia 1 thn. So ni 2nd time bagi kakak Aisya. :-) Ni lah terapi yang paling b... View this Fotopage entry
sue eddy
Latest entry:BELOVED FAMILY TICKER...
FOR THE LATEST ENTRY ..........SCROLLLL DOWNNNNNNN PLZZZZZZZZZZZ...!! View this Fotopage entry
de nuanza
Post by nuanza on Tue Feb 02, 2010 View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
Arazzs Razwill
Latest entry:FACEBOOK
Dear everyone, For further updates of my gallery, feel free to visit my facebook as follows: http://www.facebook.com/#!/pages/ArazzsRazwill-Photography/154228084613655 View this Fotopage entry
Zana Hassan
Latest entry:gedung height apartment for rent - available may 2011
NOT AVAILABLE. HAS BEEN RENTED ON MAY 2011. please contact me Ros at 0129102655 for further info. View this Fotopage entry
leez balezza
Latest entry:Bandung last part
Ni last part bagi entry bandung yer kawan-kawan. Banyak lagi entry yang tengah tunggu turn. Nak kena ingat balik satu persatu hehehe sabor je la kan... [image]https://lh5.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEQw3GrDI/AAAAAAAACOQ/Fi44qo7zRns/s512/IMG_6815.jpg[/image] Apesal tembon giler time ni ha??? [image]https://lh3.googleusercontent.com/_5vmIQf8G6D8/SoOEKNkvOlI/AAAAAAAACNQ/2uvvQk7lxSY/IMG_6799.jpg[/image] Last day dinner kat Kampung Daun. Tempat dia memang best. Sejuk jer kat situ, cam makan kat... View this Fotopage entry
An Ai
Latest entry:My Balloon Collections
Ni lah hobi terbaru ku...hehehe leh tak jadi clown :-D View this Fotopage entry
Cat
nor marlida
Latest entry:BIHUN SUP UTARA KITA KEMBALI
Boleh contact 016-3571159 @ 019-9543616 View this Fotopage entry
Huzaina Hashim
Latest entry:AKASIA HOMESTAY
pandangan hadapan umah... pandangan hadapan umah... ruang tamu... ruang makan..... dapur.....ada dapur...peti sejuk... master bedroom....katil double..ada bilik air dalam bilik... bilik aircon bilik no 2....katil double...bilik aircon bilik no 3...katil single.. Homestay ini terletak di 260 Tmn Flora, Kubang Rotan, Alor Setar, Kedah...boleh disewakan dengan kadar bayaran sehari cuma Rm 180 aje.....kalau ada siapa2 yg berminat boleh call En Nazri bin Abdullah di talian... 012-400360... View this Fotopage entry
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
cha mizah
Latest entry:tepek
View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
Shapurah Mohamad
Latest entry:Dah pun tahun baru 2011
Himpunan foto yang tak sempat nak di entry kan. Layan foto dan resipi nye menyusul. UDANG BERSALUT TEPUNG KEK KAYA PANDAN PULUT PAGI OREO KUEH KASUI BISKUT CHIPSMORE Salam Madiha...baru nak jawab pertanyaan...mengenai kelapa parut tu. K sha memang parut sendiri kelapa. Bangun jam 5.00 pagi parut kelapa. Kalau buat sambal nasi kerabu pun k sha parut sendiri..sebab tak sedap beli yang mesin punya. K sha tak buat kelas lagi sebab ilmu tak cukup dik. Setakat yang simple-si... View this Fotopage entry
Nora Manik
Latest entry:PENGHIJRAHAN
Assalammualaikum Saya memohon maaf sekiranya sudah lama tidak mengemaskini gambar2 terbaru. Untuk pengetahuan pengunjung setia Noramanik, saya telapun berhijrah ke rumah baru. Anda kini boleh melayari http://noramanik.blogspot.com bagi menatap hasil tangan saya. Namun begitu saya masih lagi terkial-kial mencuba pelbagai kemudahan / gadget yang telah disediakan. Harap penantian anda berakhir. Insyaallah... saya akan cuba berkongsi gambar hasil tangan saya satu persatu. View this Fotopage entry
Mama AinSofea
Latest entry:Hiburkan hati Ain~Sofea
Anak2 bosan duduk rumah ngadap tv dan komputer hari-hari... Nak jalan2 korum x cukup....redah aje lah.Janji Ain dan sofea terhibur hati...tak jauh mane pun.. kat tempat sendiri jerk...hehe.. :-D Wonderland Theme Park@Ayer Keroh Kalau dah main air...susah betul nak ajak budak2 nie balik.... :P Nanti sambung upload lagi... ;-) Dah puas main air dan dah puas juga Mama ajak balik...akhirnya diorang akur untuk pulang sbb mama umpan nak belanja ais krim...hahahaha View this Fotopage entry
rehat kejap...hehe
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
Nik DReyanzcolour
Latest entry:Hadi & Mimah
Copyright © 2007 - 2010 DreyanzColour. All Rights Reserved. Majlis Perkahwinan Hadi & Mimah Location :- Sungai Ramal Dalami,Kajang Date :- 16.10. 2010 Photographer :- DreyanzColour Group : Lead. Mr. Nik 2nd Photog :- Mr. Nizam,Mr. Debet Designer :- Mr. Redza ( 013-2318281) Admin :- Ieyta (013-3782460) View this Fotopage entry
norhidana miswan
Latest entry:aku yg semakin pemalas
salam korang...lama betul aku mendiamkn diri... tak tau nper aku jd pemalas sgt nk mengupload gamabr... maklum ngn fb n blog lg mudah... tp aku akan mule nk mengupload gmabar lg... lgpun laptop aku tak blh nk upload fp, tak tau nper... meh lyn dulu tudung2 aku mana yg ada ek..... yg telah diglamers kan oleh aku View this Fotopage entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
rafidah shariff
Latest entry:SeLaMat Hari RAYa AidiLFiTri 1431h
kad raya untuk korang... selamat hari raya... maaf zahir n batin... ampun n maaf kalau ade tersilap kata... terkeji, terumpat terkasar masa komen... terkutuk time post entry... aku n abgnakkal mintak maaf... semoga persahabatan kita...kekal n kukuh hga akhr hayat pesanan buat korang.. berhati-hati di jalanraya n meja raya... ingat lah harapan n tanggungjawab korang pada yang tersayang... SELAMAT HARI RAYA...... pssttt :: kalau sudi... gantung la kad raya ni kat rumah korangg... View this Fotopage entry
Hanizalia Jamil
View this Fotopage latest entry
siti mariam
Latest entry:Dari Fotopages ke Blog
Assalamualaikum.... Buat kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini,jemputla ke blog Mariam pulak ye... Fp atau blog mana-mana sama je tujuan Mariam,iaitu nak kongsi dan juga belajar mencuba resepi-resepi baru dari kawan-kawan alam maya....Walaupun fp ditinggalkan,tapi ia tetap di hati sebagai kenangan...Jemputla datang ke rumah baru Mariam http://mariamsayutiy.blogspot.com/ Terima kasih kepada kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini dan meluangkan sedikit masa untuk tinggalkan kata-k... View this Fotopage entry
cendawan liar
DAH PINDAH....http://ladywa.blogspot.com/ View this Fotopage entry
HePi FaMiLy aLwAyS
Latest entry:Posink kat Taman Tasik Taiping -17/11/2010
Assalamualaikum... Tanggal 17hb December * PEMBETULAN:- bukan December, tp November 2010, (mintak maap... ) hihi :P bersamaan 10 Zulhijjah 1431, (Raya Haji).. Aku balik kampung ngan kinah and haikal... Asben aku tak dapat balik,,,, sebab ada tugas penting kat tempat keje.. Hakimi pun tak balik.. sebab pesan cikgu.. nak bahagi2 kan buku teks tahun 5 on that day... so.. walau pun terasa berat hati nak tinggalkan kimi kat KL.. and aku lak balik kampung ngan kinah and haikal je.. terpaksa gak aku ... View this Fotopage entry
ni dok main game..
salleharon sniper jr
Latest entry:Taman Burung KL
ahad lepas melepas lelah dan stress di Taman Burung berteman senapang kontot mengendap menatap dan mengabadikan indah ciptaan Allah.... View this Fotopage entry
Irma Nadira
Latest entry:Selamat Hari Raya AidilFitri 2010
View this Fotopage entry
Redza Elyani
Copyright © 2007 - 2010 DreyanzColour. All Rights Reserved. Majlis Pernikahan Ros & Athiruddin Location :- Negeri Sembilan Date :- 17.09. 2010 Photographer :- DreyanzColour Group : Lead. Mr. Redza 2nd Photog :- Mr. Adzan, Ezam Designer :- Mr. Redza ( 013-2318281) Admin :- Ieyta (013-3782460) Copyright © 2007 - 2010 DreyanzColour. All Rights Reserved. Majlis Pernikahan Ros & Athiruddin Location :- Negeri Sembilan Date :- 18.09. 2010 Photogr... View this Fotopage entry
Elliya Osman
Latest entry:Intro
http://daisypath.com() http://daisypath.com() ENTRY BARU KAT BWH YE....SCROLLL DOWN :-D View this Fotopage entry
miee photo creative
Latest entry:taman saujana, perak
:-D LOL ;-) abadikan kenangan bersama kami! Kami hanya memberi yang terbaik untuk anda. Hubungi kami di 0124781071 atau 0125425071..... http://miee8717.fotopages.com :P 8-) :-S :-( View this Fotopage entry
taman saujana, taiping
asmahani m r
Latest entry:BFF Photoshoot gedik gedik @Tmn Botani Putrajaya - 22 May 10
View this Fotopage entry
d lovely ballon
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
Norbaini Abas
Latest entry:MENJELANGNYA 2 THN
Salam... sebagai cara mengaktifkan kembali fp ini, aku nak upload la koleksi gambo nazhan menjelang usianya 2 tahun... cepat sungguh masa berlalu... Semakin membesar, semakin susut anak mama ni.. Nampak mukenya lembut tapi tersangatlah buehnya... macam2 parut ada... layannnzzz :-D View this Fotopage entry
Nonasal sal
View this Fotopage latest entry
Liyana Hood
Latest entry:My New Bussiness...ONEDROP PERFUMES...
Salam semua kengkawan... :-D Ni adalah business terbaru Liyana... :-> Perfume ni boleh diguna semasa solat, tiada campuran alkohol & air... ;-) Satu kotak mengandungi 8 botol perfume yg berlain jenis bau... :satisfied_nod: Semuanye wangi2 belaka... :groucho: Sesiapa yg berminat blhlah menghubungi Liyana ditalian yg tertera diatas... :weee: Untuk entry yg terkini, sila lihat dibawah... View this Fotopage entry
Shamz Fieza Muiz
Latest entry:Happy Mother Day
Salam semua.. mungkin tak terlambat nak ucapkan Happy Mother Day.. Buat emak tersayang..ibu mertua ku.. buat diri sendiri..dan kepada semua ibu2..di seluruh dunia.. dah tak lupa juga buat bakal2..ibu.. semoga jd ibu yg terbaik dan dpt melahirkan generasi yg berwawasan.. lama dah tak singgah kat sini.. sebuk ngan facebook jer.. dan yg terbaru..sebuk ngan blog pulak... nnt singgah la kat blog baru ibu muiz.. http://kasihabadi03.blogspot.com/ nie gambar kami sekeluarga.. masa sambutan ulangta... View this Fotopage entry
bunga mekar
Latest entry:Lunch @ Tupai2
salam. baru2 ni i jadik special guest for this team.. :-D. Planned by Ms.Reena to make a suprise bday celebration for her staff, Zhura.Juz a small party @ Tupai2..n tak sangka lak, staff dia yg lain buat suprise gak tuk Ms.Reena ni..tu pasal ateh cake tu ada 2 nama... LOL LOL neway, tq tu Ms.Reena for inviting me..next round ajak lagik yer..dengar2 cam nak p italian restaurant @ Sheraton..he he :-> i follow... :-D View this Fotopage entry
saya mau kungfu style!!!
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
reen mama zaraa
Latest entry:~Its My Birthday-12th April 2010~
Lik kja tu,papa wat surpriseee......... Even tho simple.....its meaningfullll to me...... Thanks darling HUBBY..... Love You More N More!!!!! :flowers: Ini budak yg terlebih EXCITED!! huhu..... Yummy cake 4 ME!! Nyanyian dr zaraa....beday yu yuuuuuuu........hehe! how SWEET!!! Lets BLOW!!! US......May ALLAH SWT bless US......AMIN! THANKS darling hubby........LUV YOU,muaaahhhhh!!! Papa mcm tau2 jerk mama ngidam purse nihhh...hehe! TQ,my dear!!! Bday mama tp zaraa pun d... View this Fotopage entry
ckyn hashim
Latest entry:HIDUP BALIK????
assalammualaikum...stat semalam..fp ni jadi glamer lik la..bukan fp aku la..semua pemilik2 fp yg ade.... since madam ct duk wat group ex-fp kat fb...semua org duk mengimbau kenang lame..aku walau x hapdet fp ni..rajin gak jengah..aritu ade la nk update..tp biase la fp ni kan suke error time nk load pic tu kan..jadi aku stop la..malas suda..sambung wat entry kat blog aku jek... jadi..pada sape yg sudi singgah sini..terime kasih bebanyak la yek... sudi2 la jengah http://ckynhashim.blogspot.com/(blog) aku... View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
Iezah Azizam
Latest entry:Trajedi World Cup 2010
Salam Sayang buat semua sahabat... hmmm agak lama aku x menjengah FP ni... sepanjang tu macam2 hal yang terjadi & menimpa kami sekeluarga... rindunya aku nak mengarang balik walaupun FP ni utk picas je sebenonye tp aku x kira aku nak berceloteh jugak... ;-) Bulan Jun & Julai 2010, di tengah2 kerancakan World CUP 2010 (WC), famili aku aku ditimpa bencana... trajedi yang x kan kami sekeluarga lupakan.... kenangan hitam yang meninggalkan kesan mendalam terutamanya utk mak aku.... 26 Jun 2010 - Sabtu... View this Fotopage entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
mama haikal
Latest entry:Budak Yang Tak Sihat
Cuba teka sape saya? Tengok betul2....... Jeng...jejeng...... * * * * * * * * * * Sayalah Dania Nafeesa :-) Minggu lepas saya tak bape sihat.....sebabnya gigi atas saya nak tumbuh. Saya asik merenggek2 jer. Saya rasa tak selesa sbb gusi saya rasa bebgkak. Hisap susu pun saya tak nak. Pastu bila Mama & Papa bawak pegi klinik.....doktor check dan dia kata tekak saya merah dan bengkak skit. Sebab tu la saya tak bape nak hisap susu. Hari ni saya dah ok dah.....dah boleh his... View this Fotopage entry
aida basir
Latest entry:alamanda,putrajaya with aunty faizah n co
date:16/01/2010 thanks faizah,saiful & little boy haiqal..sudi bawak kami jenjalan...X sabaq tunggu hampa plak mai langkawi...see u soo!.. View this Fotopage entry
PwiNcess KyRa
Latest entry:Happy Birthday Princess Zaraa...
Kyra dapat invitation pi bday cik zaraa.. mekasih sebab sudi jemput.. telambat sikit sebab kitorang dari gumah maktok kyra... agak jem la pulak jalan...sampai jek ramai yg dah dekat situ.. kyra sonok betul bila nak pi bday party nie... sonok sebab dapat jumpa ramai kengkawan.. lama tak jumpa derang.. nie ler antara gamba2 time bday party tu... excited cik kyra... jalan agak jem lak time tu.. Nice banner!!.. happy bday cik zaraaa ;-) eyrfan ngan micik sya.. :D sapekah yang memb... View this Fotopage entry
Budak NaKaL
Latest entry:BIbu and Cake collection
Yep!Turn bibu plak hapdet. Tetibe rase rindu juga dgn fotopages ni sgt teringin nak hapdet tapi dah byk sgt yang backdated n bibu tak mampu nak cari masa tuk hapdet kesemua sekali all my creations thru out the year 2009. Maka bibu hanye mampu melihat dan membiarkan semua skali pergi ( oo cam lagu je) :-D Aceli byk juga cake collection yang bibu buat sepanjang thn 2009. Demi masa yg sgt cemburu itu bibu hanye update di blog supaya lebih lekas dan jimat masa :-D TAPI bibu akan cube hapdet di sini sedi... View this Fotopage entry
Umie Farra
Latest entry:outing,picnik dgn mak n adik2 di air terjun ulu chepor
salam semua........... maaf asik lambat je umie update fp ni kan,dah teruk benor habuk dan bersawang kan..jap2 umie vacuum dulu yer hehehe LOL LOL LOL..terima kasih kwn2 sudi masuk lg fp umie yer...umie masih syg pd fp n kwn2 tau..cuma umie aktif kat FB jer skrg..tak bermakna umie lupakan fp.... :-> ok ler..3mggu lepas punye cite hahahaha....mak n adik2 dtg ipoh,aktiviti kami g outing jusco sambil mkn n berkelah kat air terjun ulu chepor tu jer..air terjun ni tak jauh dr umh kami,5min jer pun.. :-D... View this Fotopage entry
Littlestars Studio Photography
ADAN & AIZAH View this Fotopage entry
Yusuf Arifianshah
Latest entry:Pixlensa is Photography!
Mulai 2011, segala foto-foto terkini akan di'update'kan di offiial blog->http://pixlensa.blogspot.com Harap maklum. Feedback anda amat dialukan.. Terima kasih. :-) Pricipal : Yusuf Arifianshah Contact no : 012 6043456 View this Fotopage entry
Filipino Market Kota Kinabalu
ida sabiah
Latest entry:Cycling Hunt Putrajaya
View this Fotopage entry
Sweet Treats
Latest entry:ADVERTISEMENT
CUPCAKES PROMOTION BY SWEET TREATS http://s05.flagcounter.com/more/CqIt() since 29.08.2009 http://www.facebook.com/pages/Klang-Malaysia/Sweet-Treats-dCupcakes-Haus/301411815453() http://cupcakeshaus.blogspot.com( ) !!! TO COMMENT FOR THE NEW ENTRY, PLEASE SCROLL DOWN !!! View this Fotopage entry
abby joe
Latest entry:barang antik
abby jumpe barang ni kat muzium :-D :-D :-D ni plak jumpe kat rumah member abby :-D :-D :-D bayar 1 juta baru boleh dapat LOL LOL LOL View this Fotopage entry
ejard kethot
Latest entry:end
e.n.d View this Fotopage entry
Mizz Ekram
Latest entry:aBoUt mE!!
New Entry kat bawah yer.... View this Fotopage entry
mamaQimiedaniaRifqie elly
View this Fotopage latest entry
MuMmY AnNA
Latest entry:I'm moving!!! :D
My services: baju kurung | embroidery pattern | sewing wordings on towel, nametag, bookmark, wedding souvenirs | embroidery on lace, veil & scarf, tekat emas, calligraphy arabic & jawi | appliqué, brush-out & 3D Organza | Janome Sewing Machine’s Agent | Jom jenguk my blog: http://annafarha15.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Ummi Haziq
Latest entry:::Bersawang Sudah::
Haih.. lama kan x jumpa... LOL alasan bz dah xleh pakai skrg ni.. rasanya dah slalu2 sangat.. :-D yang sebenarnya, dari bulan posa aritu mmg dah banyak kali cuba apdet, tapi photobucket mmg masalah. Nak edit pic x leh, nak upload x leh. Banyak pic masa bulan posa aritu sy delete ja sebab dah banyak sangat dalam camera. Ingatkan nak biar ja fp ni terus bersawang. Try hari ni, upload pic, edit pic, leh plak. Kepada kengkawan, kakak2, abg2 yang rajin singgah ke sini, tapi asyik di jamu dengan puding basi ja,... View this Fotopage entry
yullina kamarudin
Latest entry:Assalamualaikum.........Salam Rindu.....
Salam untuk semua kekawan siber.....Apa khabar semua,ina minta maaf sebab dah lama tak join dalam fp.Hajat di hati memang nak aktif macam dulu tetapi apakan daya........tak cukup masa.Sekarang ni ina sudah di tanah air.......setelah hampir 10 bulan berada di malaysia baru hari ni ada kesempatan untuk menulis untuk tatapan kekawan ........sebelumni hanya mampu singgah kat rumah you all je....tapi tak sempat nak tinggalkan pesan. Macam -macam perkara yang berlaku rasa macam dah bertahun pulak balik ke malays... View this Fotopage entry
Azliza in Luv
Latest entry:~ Nur Elyssa Suffia 1st Birthday Bash ~
Salam.. Lbh sbln FP ni x berupdate.. huhuhuuu..... Bizi btul haku.. apo yg haku bizi kan ?? Tunggggggggguuuuuuuu... !! Hahahahaa.. Jom layan pic2 1st bezday anak daro den, Icha @ Elyss pd 14/3/2010 (Ahad) hr tu.. Majlis d buat secara sederhana aje.. tp penuh meriah.. TERIMA KASIH pd sume yg sudi dtg.. & terima kasih jg pd yg bg adiah2 sumer.. X de idea nak ngomel apa.. Meh tgk pic laks.. Invitation Card... Princess of the day... Bergaya2.... ... View this Fotopage entry
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
alias samad
Latest entry:Raya 1430 Semanggol
Raya dah pun sebulan berlalu. Kebanyakan N3 kekawan dah pun tamat ceter raya. Cuma aku je terpinga-pinga mencari bahan apa nak di muatkan, Sebab bila di lihat komen kat N3 aku dah 3 kali Wak bagi komen, segan lak kan.. Cari punya cari , rupanya gambar raya masih banyak. Sekali ini gambar kat kampung aku sendiri di Semanggol. Suasana ini di ambil pada petang raya kedua, dlm kebanyakan adik2 dan kakak2 aku dah nak berkemas pulang. Cuma menunggu aku saja bila nak sampai. Hanya separuh malam je aku kat... View this Fotopage entry
tok wan membelah mulut cucu gan air zamzam
orang penchala
Latest entry:Mari kita buka lambaran baru...
Assalamualikum wbt, Diam tak diam dah hampir 7 bulan gang pencala menyepi..betul2 sepi..jika seorang wanita mengandung telah hampir cukup bulan untuk melahirkan... LOL Apa2 pun sedia maklum kita semua mempunyai komitmen masing-masing. Hanty sendiri tenggelam timbul dalam minat fotografi ini. :-S Memandangkan kita masih didalam bulan Syawal, walaupun telah penghujung, biarlah hanty memulakan memohon maaf bagi pihak photog/gang pencala ini. Segala kesilapan, terkasar bahasa baik dalam berbicara atau ke... View this Fotopage entry
Fara Mazlan
Latest entry:Hari Raya Aidilfitri 2009
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
wani hafiz
Latest entry:kazenku masuk pertandingan memasak rendang
jumaat lalu,kazen ku telah masuk pertandingan memasak rendang raya...tempat pertandingan tersgt dekat ngan umah...so pegi la kami 3 beranak nak bagi semangat la konon.... mak aku selaku juri tetap...hihihi..pot..pet..pot..pet...je... View this Fotopage entry
zamerul
Latest entry:New Branding Gorgeouslypictured
Salam u all....Now boyzonezzz sudah tukar nama kepada http://www.Gorgeouslypictured.com so blh tgk gmba terbaru di update dlm website bru kami..see yaa.... View this Fotopage entry
Ilham Hafiy
Latest entry:Ilham 1st colouring & Ben 10 Collection
Hari nie santai di rumah aje.. 8-) Mama bawa ilham jenjalan kat deretan kedai depan rumah...belikan dia colouring book,pencil box & bantal peluk mickey mouse :-D :-D ilham kemain suke sampai je kat rumah terus nak mewarna buku td...mula2 mama pegangkan tgn dia ajar camne nk guna pencil kaler tu..pastu alih2 dia nk uat sendiri2...habis di conteng nya setiap muka surat main hentam kromo je hahhaa LOL LOL dia belum paham lg kan...maklum la budak umo 2 tahun..apa sgt la yg dia tau...sket2 bleh la dia belaja... View this Fotopage entry
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
LITTLE MAMA
Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures... ... View this Fotopage entry
ima smith
Latest entry:~ Halloween Craft with Sammy and Sofea ~
This Halloween's project by Sammy and Sofea. Candy bag for "trick or treat" Black (Sammy) and Orange (Sofea) More pics of "trick or treat" click here >> http://caribbean.fotopages.com/?entry=1946550&back=http://caribbean.fotopages.com/?page=0 View this Fotopage entry
Noughty MILO...he...he...
Din Mamantaro Sweet Moments
Latest entry:Pre Wedd / Post Wedd
Nite shoot at Melaka.... More at http://www.flickr.com/photos/sweetmomentsgroup/sets/ View this Fotopage entry
Norzuwana Wahab
Latest entry:My Pregnancy Ticker
http://www.pregnology.com/pregnancy/07/28/2010()http://www.pregnology.com( Make a pregnancy ticker) Alahmadulillah dengan rezeki yg diberi oleh Nya..wana skrg tgh mengandung anak ke 3..doakan keselamatan wana hingga wana bersalin nnti yer..heheh.. :-D :-> :-D PENGUMUMAN: Kepada sesiapa yg inginkan khidmat utk makeover sila layari web baru Wana http://wanamakeover.fotopages.com View this Fotopage entry
Kasih Adrianna Kasih Adrianna
Latest entry:::Happy 1st Day Suri Khaireena Azwari
Salam sume... Alhamdulillah..kasih da dapat adik baru... :-D Nama die Suri Khaireena Azwari... :-D Semoga Suri akan jd anak yg solehah...insyaallah.. View this Fotopage entry
Fadzlie Baharun
Latest entry:LAST DAY
Sudah sekian lama, aku menggunakan laman ini untuk bertukar² pendapat ngan kengkawan. Namun, ramai sudah juga otai-otai yang memboikot laman ni. Dan akhirnya, aku sendiri mengambil keputusan yang sama. Selepas ini, aku menggunakan laman http://www.jphotovideo.com & http://sandakanphotovideo.blogspot.com View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
eima azly
Latest entry:Memori Raya September 2009 - 0909
Raya tahun ni x sempat nak snap gambar coz damia demam n asyik meragam n melekat dengan mama dia jer...ni pun belas ikhsan cousin hubby yang snap... View this Fotopage entry
yaRt Pictures
Latest entry:Saya dah pindah :-)
Salam.... Saya dah berpindah ke http://yartie.com, dan entry2 baru akan dikemaskini di rumah baru saya. Walaupun belum complete sepenuhnya, diharap anda terus menyokong dan memberi komen2 yang membina untuk saya memajukan diri :-) View this Fotopage entry
Lela Lezan
Latest entry:Rumah Bersawang
4 tahun x apdet....rinduuunyeee kat umah ni View this Fotopage entry
AenSuffiya lil princess
Latest entry:Princess Zaraa 2nd besday bash
Veneu : KFC Extreme Park,Sec 13 Shah Alam Time : 4 - 6pm Theme : White........ Salam to all viewers....lama as tk apdet kan....payah la klu tkde streamyx ni.....hangin je sbb berukband tk menentu....sat ok sat tak tu yg jadik maleh tu....tp rini da kebetulan ader kt kg hubby....cepat2 la apdet kan....sib baik adik2 ipar ku ader complete pakej streamyx n wifi....walllaaaa.. Today as nk apdet n3 besday zaraa lil princess ina/reen last saturday... Mmg hepi sgt.....very enjoy de party.....thanks ina ... View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Layman's Garden GoodBye
iols sudah berpindah rumah.. Sila lah ke http://gardernerlayman.fotopages.com/ Let's leave Layman's Garden with one current scenario.. :-( View this Fotopage entry
mohd azmi mohd sadikin
Latest entry:Smart Naco - IgG Plus
http://snaco-online.blogspot.com() http://snaco-online.blogspot.com(Anda akan memperolehi maklumat lanjut bagaimana untuk memperolehi pendapatan berganda di dalam perniagaan MLM bersama Smart Naco melalui SMART Success kami. Anda juga akan mempelajari rahsia bagaimana kami membina rangkaian dan meningkatkan jualan produk IGG Plus (susu awal lembu atau susu kolostrum) dan Oyster Plus) View this Fotopage entry
Norazura Musa
Latest entry:Umrah March 2009
Alhamdulillah...tercapai juga hasrat kami sekeluarga untuk ke sana.. Kami doakan seluruh ahli keluarga dan kawan2 yg mana blm berkunjung, juga akan sampai ke sana...insyaAllah...aminn.. View this Fotopage entry
naqib najib
Latest entry:habis
27 mei ari tuh dah tamat kontrak sebagai cikgu ganri kat sekolah menengah kebangsaan jalan bukit kajang. heheh banyak pengalaman ooooo... sume tuh ta terbayar dengan 2 bulan gaji.. betul gak cakap org.. pengalaman tuh tak ternilai.. kite kene rase sendiri.. 29 ari tuh ada sambutan hari guru peringkat sekolah... so kontrak da tamat datang pakai kemeja ngan jeans je la.. ahaks.. sepatutnye tak bole.. tak manis budak2 pandang... hari tuh datang pun sebab sume cikgu2 kat c2 ajak pg sambut sekali... heheh.. ekut... View this Fotopage entry
amy roza
Latest entry:SALAM...
Salam..lama sungguh rasanye xupdate dlm FP nie..skg sibuk layan FACEBOOK je pulak..rasa seronok pulak sbb bole chatting..main game..upload gambar n mcm2 la lg..jomla kite sama2 join FACEBOOK nie..dh ramai geng2 FP yg join FACEBOOK (FB) nie.. salam n best regards... AMELIA AMINUDDIN rozamy2411@yahoo.com View this Fotopage entry
aziz salleh
Latest entry:ISKANDAR & HUSNA
View this Fotopage entry
norulmaziah mokhtar
Latest entry:selamat pengantin baru
22 dan 23 mei aku dapat job untuk make up org kawen.... selamat pengantin baru buat khamisah n murad! layan je la hasil tangan ku seperti berikut ekk... :wave: :wave: View this Fotopage entry
siti najiha
~~FRAGRANCED ROSES~~ ASSALAMUALAIKUM/SELAMAT SEJAHTERA... Candlesmania shoppe sedang mengadakan promosi produk terbaru iaitu CENDERAHATI BUNGA SABUN WANGI untuk bulan Mei. Kepada sesiapa yang masih tercari-cari cenderahati untuk majlis istimewa,boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut. 1 Fragranced rose flower Basic color: purple, orange, pink, light blue, red & light green Dimension: 5.5x3.5cm min 100 unit RM1.70 3 Fragrance rose flower Basic color: red, yell... View this Fotopage entry
3 Fragrance rose flower
Rozana zana
Latest entry:Changing to other hosting....
Dah lama berkubur FPku....actually masih lagi meneruskan journal of my life but prefer to pther hosting. Disebabkan beerapa seba2 tertentu. For those who like to continue reading about my life...feel free to visit my blog. Thanks so much for all your support. Freinds forever..... My blog... http://tempatrahsia.blogspot.com/ View this Fotopage entry
kakak dah kurus
WaWa BouTiQuE
Latest entry:Upgrade
Butikwawa telah pun diupgrade yer kawan-kawan smua..... Jom singgah kat http://adhwafashion.blogspot.com plak Terima kasih atas sokongan kwn2 selama ini... View this Fotopage entry
Nazarul Syima
Latest entry:KYRA 2nd Besday Bash
Date : 11 Apr 2010 (Sunday) Time : 5.00pm-7.00pm Venue : Restoran Sup MatSirat, Bandar Kinrara Theme Colour : Orange Al-hamdulillah, akhirnya 2nd besday kyra berjaya diadakan dan majlis berjalan dgn lancar dan meriah dgn kehadiran kwn2 FP, Blog dan family kedua belah pihak. Jemputan mmg terhad coz limited place, jemput family,HLM geng and closed friends only. Pada yg tak dpt dtg tu, kami paham mungkin keadaan tak mengizinkan dan ada hal lain.. It ok, nx year bole jumpa lagi.. :-> Terima kasih pad... View this Fotopage entry
Faiz Ibu ALiyah Maisarah
Latest entry:Edisi..Saje nak mengade²...
Actually..Anniversary lambat lagik..saje nak test..ekekek.. View this Fotopage entry
alin aziz
Latest entry:LAGI PHOTO YG KENA PERAM....
umairah melaram spec mata mama.... keluarga bahagia.. si budak rongak ...raudhah dua beradik yang tak boleh duduk diam... santai di tepi pantai... emm..apa yg penuh dlm mulut umairah tuh.. View this Fotopage entry
liena zamri
Latest entry:New Arrival...24.04.2009
Salam jemput masuk http://pu3qc.blogspot.com ada sales blouse baru masuk koleksi emmm... boleh tahan cantik harga mmg boleh beli... kualiti pasti puashati.. kalau rasa berkenan boleh sms den @ 012-2595 806 or online chat at YM just add my id seraiwangi76 View this Fotopage entry
norry abby
Latest entry:4th Anniversary
Alhamdulillah, 13 Mei 2010 genaplah 4 tahun perkahwinan kami. Ni kek yang saya buat sempena anniversary kami Ni pulak gambar masa gi kelas kek and cupcake.. Ni pulak coklat, sangat seronok buat coklat disamping jadi my part time now Naim pulak sekarang 20 bulan n pandai macam2.Sangat comel. kenkadang penat nak melayan . Dah pandai cakap macam2, suka tengok citer upin dan ipin, suka tengok zikir kat astro oasis, faham apa2 yang kita cakap, kalau semayang siap mulut ... View this Fotopage entry
artis kita
Latest entry:TAHNIAH!!! Nabil Bintang Paling Popular
GENTING HIGHLANDS: Bakat baru, Ahmad Nabil Ahmad, atau lebih dikenali sebagai Nabil, dipilih sebagai Bintang Paling Popular pada majlis kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2008, yang berlangsung di sini, malam tadi. Nabil, 26, yang meraih 127,524 undi, meraih gelaran itu selepas mengetepikan saingan empat artis lain yang mendapat undi tinggi iaitu Mawi yang menerima 55,080 undi, Datuk Siti Nurhaliza (29,676), Aznil Nawawi (18,864) dan kumpulan Meet Uncle Hussain (11,784). Nabil m... View this Fotopage entry
Anggerik Rimba
KEPADA SAHABAT-SAHABATKU DAN ANDA SEMUA YANG SUDI MELAWAT FOTOPAGES SAYA, UNTUK MELIHAT ENTRY TERBARU SILA SCROLL KEBAWAH YE....TQ.;-) ;-) ;-) Kepada sesiapa yg berkenan dgn slideshow kat atas tu, leh la lawat FP madam ctone http://madamct.fotopages.com/?&page=1, kat sana ada tutorial utk wat slideshow tu.....selamat mencuba........... Kepada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan, anda boleh hubungi saya di: Jamilah binti Mohd sharif, No 137, Kampung Petani, Mk Guar Kepayang, 06... View this Fotopage entry
nrina zoff
Latest entry:Bahasa Bayi 0-3bulan
* http://www.youtube.com/watch?v=JEFefKdSGWM View this Fotopage entry
Nur Izan Syahriah Hussein
Latest entry:Salam Aidilfitri
سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظاهير باطينن Kengkawan FP sekelian, sorrylah saya dah lama tak layan FP ni. Kerja banyak seakan-akan takde kehidupan lain :-D. Harap korang semua bergumbira di hari lebaran ni tak kira samada korang di dalam negara atau di perantauan. Tiada lagi nasi impit instant ASDA smart price dan lemang balut aluminium foil untuk ku tahun ni :P aLbUm rAyA 2009 (sekeping dua jek... sibuk mkn kuih raya, tak sempat nak upload bebyk ;-) ) @ Seremb... View this Fotopage entry
Lelayang @ Pantai Klebang
noriah ruzali
http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php() http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php() Silalah berkunjung ke kedai online saya di : http://on9biznez.fotopages.com http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php() >>>>>> entry baru ..sila scroll ke bawah ...<<<<<<< View this Fotopage entry
LISA WADI
Latest entry:HASIL KERJA YANG PERTAMA
Waaahhhh...sungguh bersawang FP aku nie....ne way just nak kongsi hasil kerje aku yang pertama sejak aku mule menjinakkan diri ke dunia FOTOGRAFI...so aku kepade sesape yang sudi bagi aku comment2 yang membina dan ape2 je cadangan sile kan yer....aku teramat2 zero dlm dunia fotografi nie...:hiding: bucket.com/albums/tt53/umiemado/SIRAH%20VS%20EWAN/32.jpg[/IMG] ini adalah sebahagian dari hasil kerja aku....so...ade sebarang comment n cdgn sile isi borang ... View this Fotopage entry
Danish n Dania
Latest entry:Bersama Gee & Anak2
Weekend yg lepas kami semua balik ke kampung Johor.. bertolak hari jumaat selepas abah balik keje.. lebih kurang dlm pukul 11 mlm kami tiba di Pontian :-) tujuan kami balik kg kali ni sebab embahcik akan menjalani pembedahan untuk membuang hempedu pd hari sabtu pagi.. Alhamdulillah, segalanya berjalan dgn lancar :-> embahcik dh pun discharge pd hari isninnya.. kebetulan kami berada di JB sepanjang hari sabtu tu, mama ajak abah pergi ke rumah Gee (Anis & Aina).. semua ada kecuali papa anis dan aina (ada k... View this Fotopage entry
Sharifah Sharliza
Latest entry:Haziq ber Taekwando la plakk..
INi la keja ummi or ayah every Sunday at 4pm kat skul haziq.. kami wajib kena teman smp kelas taekwando ni abeh selama sejam setengah.... lama2 kami yg pandai dok hiak hiak :-D :-D .. haziq suka sgt laa sat sat dia pektis .. hiakk hiaak.. caiyokk semua ada :-D .. kami yg debor bila dpt tau exam taekwando bulan mac nih.. $-) $-) boleh ka haziq pass nih? minta2 dpt tukaq talipinggang kaler kunin plak.. heheh.. View this Fotopage entry
mypokleywedding network
Latest entry:Storybook Ila & Hafiz ++++ Bachock,Kelantan Darulnaim........
View this Fotopage entry
yie n bad
BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
Latest entry:"I ingat U"
sofia...boxhousestudio dah hantar ke poli semalam...surprise!!!... :-D sofia nak moist chocolate cupcakes yang diserikan dengan black and white fondat serta kata-kata "i ingat u"...mmm...romantis sih!!!.....oppss... LOL jom jalan-jalan http://boxhousestudio.blogspot.com View this Fotopage entry
with moist chocolate cupcakes
Fatimah Julia Romeli
Latest entry:Selamat hari lahir Farhah Johanisse
Happy Birthday to You Happy Birthday to You Happy Birthday to Farhah Johanisse Happy Birthday to you! Ats permintaan farhah yang dah lama idamkan kek barbie. Since mommy beli buku bljr buat kek dan dlm buku tu ada gambar kek barbie, selalulah dia usung sana sini buku tu n asik mention ni buku farhah, sbb ada kek dia dlm tu. Inilah hasil kerja tgn mommy dgn bantuan farhah juga yang tak sabar tunggu hasilnya. Dapat idea nak menghias kek ni dr kak wiz. Tq byk bg pinjam idea. View this Fotopage entry
Nor Haslinda
Latest entry:!!Linda nak pindah Umah!!!..www.kaoricake.com.my/blog
Dengan berat Hati Cheq nak bagitau kekawan yang Cheq tak mau dok sini dah...nak pindah umah baru..bukan banglo tapi umah kerajaan(rumah beli skim bantuan LOL ) yang lama cheq letak barang tapi tak duduk.. Sume cerita kek dan apa-apa yang cheq nak cerita...cheq letak kat sini..kalau sudi singgah la...ekonomi teruk ..tadak "housewarming"..cuma baca doa selamat ja.. :-D http://kaoricake.com.my/blog/ To all my dear friends..its a been a while I've been dipping my virtual ink to record my baking and inte... View this Fotopage entry
Tini's
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
shariza safuri
Latest entry:MAJLIS KONVOKESYEN..
lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii LOL cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya ;-) anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian be... View this Fotopage entry
trisno fotogeraffi
View this Fotopage latest entry
erna hairani
Latest entry:Jom ke Genting!!!
Pada 9 Januari yang lepas, kitaorang ke Genting Highland. Tidur satu malam je, maklumlah sekarang Ellisa dah start kelas, pergi berjalan pun masa weekend jelah. Untuk pengetahuan korang, nilah first time bebudak ni bermalam di Genting Highland. Kitaorang bermalam di First World Hotel, senang nak main-main, makan-makan & shopping-shopping hehehe :P Sedikit gambar kitaorang di Genting. View this Fotopage entry
Kolam ikan
Zimo November
Latest entry:Pink + Kuning = Happiness > 22 Novemver 2008
Alhamdulillah sudah sebulan menjalani hidup baru sebagai isteri. Seronok laihat semula foto-foto kahwin sendiri. View this Fotopage entry
hAsLiA hAsSaN
Latest entry:Moved!!
We have moved to--->> http://liyafendi.wordpress.com/(http://liyafendi.wordpress.com/) See you there! :))[/color] View this Fotopage entry
Norhayati Ahmad
Latest entry:uMaH BaRu
http://eixora.blogspot.com/ View this Fotopage entry
17-19 January 2009
mohd azhari azizan
Latest entry:MERDEKA
View this Fotopage entry
D rase Enterprise
CLASS BASIC HANDS ON CUPCAKE Kini, syu ada menganjurkan class cupcake. Kepada sesiapa yang berminat boleh bagi detail by sms. Yuran : RM 150.00 Class akan diadakan pada setiap hari Sabtu sahaja dari jam 2.00pm - 7.00pm Tempat : Dirumah syu sendiri, seperti di alamat di atas. Apa yang akan anda dapat? - 16 pcs cupcake hasil tangan anda dengan bantuan teknik2 yang akan syu beri. - percuma 4 nozzle, 1 spatula - percuma 3 resepi (chocolate, vanilla, orange) Ape tunggu lagi? Jom kita bermain... View this Fotopage entry
Noorkamzira Shamsudin
Latest entry:@ memori corner, taman melati
View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Izuan Love Azean Love Risya
Latest entry:BALIK KG KERATONG & FAMILY DAY TM MSC 2008
Sebenarnya dah lama aku balik Keratong cuma malas nk meng updte jer bukan apa sejak raya nie baru balik kg maknanya dah 3 bulan tak balik maklumlah masing2 dah kehabisan cuti windu sgt kt kampung Risya kemain suke lagi dah pandai lak suruh atok ngan wan dukung habis satu uma dia tawaf Nie pic masa nk bertolok balik keratong muke budak baru bgn tdo Nie lak pic masa nk balik Sri Kembangan masa nie Risya dah x nk ngan wan n atok takut kena tinggal on the way nk balik singgah jab kt ulu bendul byk ka... View this Fotopage entry
Sg Buaya Banting
jue rahim
Latest entry:Drive ATV @ Masaieed ......Qatar
..................................... View this Fotopage entry
zai aziz
Latest entry:House Warming
[size=9][i]Assalamualaikum sume, Pada semua tak kiralah di mana jua kalian berada. D kesempatan ini zai nak menjemput kalian berkunjung ke rumah baru zai tak jauh dr rumah lama. Kot2 la kalian tersesat, terlajak & tersalah jalan datang ajelah. Kalian buat la cam rumah sendiri. Apa yang terhidang tu sudi2kanlah. Tapi paham2 lah ya rumah baru berkemas pun ala kadar aje. http://zaiaziz1.blogspot.com View this Fotopage entry
mee siput
EpeT Punye Tempat
Latest entry:2008... Satu kenangan...
banyak peristiwa berlaku tahun nih.. suka duka.. manis masin pahit kelat.. masam.. huh.. banyak jgk peluang capture gambar.. sekadar kongsi apa yang berlaku tahun 2008.. LAMAN 2008.. Fireworks Competition - Putrajaya.. Team China Teluk Cempedak... KLPF 2008... pertama kali ke Tawau, Sabah.. Saturday Day Fever..versi Aidil.. :-D 8-) $-) nanti tambah lagik... View this Fotopage entry
Lensa Khaleefa
Salam buat semua.. Mybe ini adalah post yg terakhir sy utk kat fotopages ni sbb saya dah berpindah ke http://www.lensakhaleefa.com. Yup!! my own web site is already right there.hehehe... so please kindly visit my website le yea... http://www.lensakhaleefa.com atau ke http://www.flickr.com/photos/shamlensa/ untuk lebih byk lagi sample2 gambar.. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Semuanya still in progress & update.. :-> :-> View this Fotopage entry
TEMPAHAN CUPCAKE DAN KEK DITERIMA
Latest entry:TEMPAHAN CUPCAKE DAN KEK TELAH DITERIMA...
sila hubungi saya melalui email atau telefon dan layari blog ini : http://izanmandcuppies.blogspot.com/ View this Fotopage entry
DDmomi Daniel Damia
Latest entry:Jom berBLOG lakss...
Sempena hari Wilayah Persekutuan nih (walaupun esok aku tak cuti coz keje kat Selangor) dengan rasminya aku telah pun membuka BLOG.. Sebenarnya aku dah lama start ber'blog' nih... ada kat list sebelah tuh... yg citer pasal aku peknen+breastfeed tuh... tapi BLOG yang nih kira secara rasminya 1st update... pas2 ni cerita2 hangat dan sensasi adalah lebih kat BLOG tuh... FP ni just kalo nak lepas2 rindu jer... sayang plak kalo nak tutup terus... :-D LOL Aku dah start boh entry sejak new year arituh... tapi... View this Fotopage entry
PuTRa NoSiKa
Latest entry:my baby @ 20weeks pregnancy
Salam... :-D :-D :-D smlm p cek up..baby dh pandai senyum n asyik wat aksi jek..hehee doc kate baby sgt aktif..alhamdulillah.. xsbr nk tgk baby kuar ni..mudah2n dipermudahkan semuanya..amin ;-) ;-) ;-) ;-) ** sila teka boy ke gurl?hehehee ;-) ;-) ;-) ** doc kate,baby dh start buat aksi bile mummy nk tgk muke die..hehee ** dpt gak tgk muke baby..tp still ade uri kat dpn muke die..huhuhu ** yeay..baby smile la... :-D :-D :-D :-D :-D **daddy pon... View this Fotopage entry
anuar rafizan
Latest entry:Nakheel beach
View this Fotopage entry
Faizal Afly Photography
Latest entry:SELAMAT PENGANTIN BARU
Majlis akad nikah Dr nik shah hizan & Dr nasrul pada 12 Mac 2010 Bukit Panau Tanah Merah, Kelantan View this Fotopage entry
DeAr eRmaLiNa
Latest entry:i'm back
da lama tak update gmbo kt fp ni... hehehe.. sibuk dgn blog :-D snang2 jenguk la plak kat sini http://ermalina.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Artis Glamer
Latest entry:KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA???
SPECIAL MESSAGE KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA? Contributed by Asiken @ Kajang Advertorial http://bolaboyz.blogspot.com() http://www.nohal.com() http://www.facebook.com/kampungboyphotography() http://realscifi.fotopages.com() http://kampungboy.fotopages.com() http://namaislam.tripod.com() Click here to Join http://www.facebook.com/group.php?gid=372935192383(Artis Glamer Fan Club!!) / Read & See More Photos... http://artisglamer.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=143413(C... View this Fotopage entry
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
muni munirah
Latest entry:congratulations Dr Melati, Kent, Ohio
i must admit that my fp skills is rather rusty, this is my 3rd trial to update - as a special tribute to Melati on her success and achievements: all of us in the family are overjoyed and this breaks my almost 2 years silence on the fp so once again to Melati, rashid and anak anak CONGRATULATIONS AND WELCOME HOME :-D ;-) :horay: :flowers: :flowers: :-D ;-) :horay: :flowers: :flowers: [img]http://srv.fotopages.com/2/19624932/welcome-home.jpg[img] View this Fotopage entry
welcome home
Nora Wan
Latest entry:A Little promotion
Little promo from my hubby......2009 booking is open....http://wannsscfs.fotopages.com View this Fotopage entry
camni kan ok
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
Anggun D Chanteq
Latest entry:Anggun D' Chanteq GALLERY
Selamat datang 2011… Semoga tahun baru ini memberikan kesejahteraan kepada kita semua. Pertama sekali, terima kasih diucapkan kepada semua pelanggan kami yang selama ini memberikan sokongan. Tidak lupa juga kepada pelanggan kami yang akan datang. Sempena menjelang tahun baru 2011 ini, kami dari pihak ANGGUN D' CHANTEQ berbesar hati mengumumkan OPEN BOOKING FOR 2011 dengan tawaran yang lebih menarik… Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut pakej yang ditawarkan, sila hubungi kami melalui emai... View this Fotopage entry
aNgGuN, chaNteQ & MeNaWaN...
mohd khairi ibrahim
Latest entry:Acara makan-makan
salam. gila lama tak hapdet ni. raya punya pun tak buat entry. sibuk + takde gambau nak diupload. sebab nya, banyak hapdet kat http://encree.blogspot.com(blogspot) ni. then, kamera yang selalu diusung sana sini untuk snap gambau pun da rosak masuk air. kat flickr pun tak terhapdet. (ni semua alasan semata2..haha) okey, meh layan pic minggu lepas ni. ni masa makan ramai2 kat http://www.noodlestation.com(noodle station) sempena meeting apa entah. kami g makan aje. huhu. sedikit info, makanan k... View this Fotopage entry
Mama Farhan and Emily
Latest entry:**~~Our Pride & Joy~~**
http://lilypie.com() http://lilypie.com() http://daisypath.com() View this Fotopage entry
Cik putihh
Latest entry:TEAM KETUPAT BAWANG
Setelah dipaksa oleh fazzarinna...aku pon save dan tempek la gambo nih kat FP aku... kalo tak kang dia singkir aku dari TKB ihihihihihih...dan dengan rela hati aku pon tempek laaa :D :D :D hheheheheehe itu leee gang TKB :wave: :wave: :wave: View this Fotopage entry
1.5hrs old
adeline lin
Latest entry:RYAN ROONEY INJURED...
HUHUHUUU KSIAN RYAN. JATUH PLAK DARI STOLLER ARI TUH. LUKA KAT KEPALA. PAGI JATUH MALAM TERUS DEMAM. LELAKI KENA KUAT. View this Fotopage entry
sinchan d great
Latest entry:Kimi & Fara @ Rawang
View this Fotopage entry
hihihihi
Shafirul Akmar Photography
telah berpindah ke http://www.shafirulakmar.com View this Fotopage entry
Elmy Suhana Abd Razak
Latest entry:MAJLIS PERTUNANGAN-HAZILA & FADZIL
02.05.2009 YG LEPAS, SEPUPU AKU,HAZILA BINTI ASNI TELAH MELANSUNGKAN MAJLIS PERTUNANGAN DENGAN PASANGAN PILIHANNYA FADZIL (LUPE LER NAMA PENUH)...BUAT ILA,SORRY LER K.EMY LAMBAT NAK EDIT PIC2 ILA SBB SPRT YG SEDIA MAKLUM HR TU K.EMY BZ NGAN KEADAAN ANAK2 K.EMY YG SAKIT... MAJLIS NIE BERLANSUNG DI RUMAH PAKCIK AS N MAK IMAH DI TAMAN SURIA,JB...WAH NIE FIRST TIME BUAT FAMILY MAK IMAH N CIK AS DAPAT MENANTU LELAKI...IALAH NIE JER LAH ANAK TUNGGAL PEREMPUAN MEREKA... INSYA-ALLAH KLU TIADA ARAL MELINTANG... View this Fotopage entry
masrun maya
Latest entry:my blog
has been moved to http://lollipoplive.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Aliffaisy Ciklinn
Latest entry:MOVED
i like to move it! move it..... hehehehehe buat masa skrg linn takleh nak handle 2 bijik umah...... so skrg linn duduk dulu kat umah http://ciklinn.blogspot.com/ jemput dtg yer.......... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Aqila & spongebob cake
malasSZz nSZr
Latest entry:selamat hari raya aidilfitri 2010
Upin dan Ipin bermain guli… Bermain guli berwarna-warni… Aidilfitri menjelang lagi… Jari disusun mohon diampuni… Dari Melekek pergi ke Umbai… Singgah kat Cheng beli durian... Kampung halaman melambai-lambai… Semoga selamat dalam perjalanan… Sana sini orang menyanyi… Lagu raya yang dulu, juga yang terkini.. Semoga meriah raya kali ini… 20 hari bulan kita jumpa lagi… InsyaALlah… salam sayang dari malasz..... View this Fotopage entry
curse shadow
Latest entry:Berubah ke flickr
Salam kawan2 semua.. sy dah berpindah ke http://flickr.com/curseshadow/ View this Fotopage entry
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
Hamidah Mohamed
Latest entry:Rizqin's Sports Day - 9 July 2008
I was a bit excited to see Rizqin's participation on that day. as a matter of fact, it was my first time to see my boy's involvement on Sports Day :-). I haven't got any clues what events or games that he took part in. Whenever i asked him, he simply said ' i don't know'. Yeah, as a six-year-old boy; he was not really sure what that day was all about. Furthermore, Rizqin is a quite shy boy. Later, i knew that he took part in two events - running & throwing bean bags in the loops :-D and he got first pl... View this Fotopage entry
Babah n Ummy
Latest entry:Sayonara Nippon...
View this Fotopage entry
rani ismail
Latest entry:Selamat Menyambut Hari Kebangsaan dan Bulan Ramadhan Al-Mubarak
Salam, Dah lama tak update fotopages ni. Maaf banyak2. Dah lebih 2 minggu tak boleh access site nie. Pelik dan ajaib sebab site lain tak dek masalah. Dah berkali2 telefon geng TM (streamyx,) tanya & report pasal problem nie. Dah fed-up dah. Anyway, bakedecorate2u masih beroperasi dengan jayanya. Dan buat masa ini, sebarang pertanyaan dan communication boleh dilakukan melalui http://bakedecorate2u.blogspot.com. babai ... :-D View this Fotopage entry
from shima...
mama daniel
Latest entry:hadiah dari wak kumis....
<<View this Fotopage entry
nor aini
View this Fotopage entry
rosnita sahrani
Latest entry:My New Hair Style :p
Assalammualaikum... Hai nama saya Ku Nur Hazarina Binti Ku Haizal. Umur saya 4 tahun. Hari ini dalam sejarah, saya gunting rambut kat salon. Selalunya abah saya yang gunting rambut saya. Tapi sekarang saya dah pandai demand nak gunting kat salon. Nak fesyen rambut macam kanak2 kat dalam rancangan Tom2 Bak tu.... :-D yeahhh saya suka hati...saya sangat suka hati... LOL Kita ppposssing dulu sebelum gunting :-D eeiii.....rasa seriau je tau bila aunty ni start mengunting :-) kasi blow sikit... View this Fotopage entry
atty along
Latest entry:Langkawi
nie masa aku ke langkawi pada dec 2009 aku pergi sorang je.sebab ade urusan kerja..jadik aku tak jalan mana2 sangat kakak-kakak yang ku kenali semasa di sana.. gambar banyak kt facebook... View this Fotopage entry
Chindye Collections
Latest entry:Syarat-syarat pembelian online
Selamat datang & selamat bershopping online ke CHINDYE'S COLLECTION, menjual blouse wanita & tudung secara online. Sebelum membuat pembelian, para pelanggan digalakkan membaca syarat & terma secara terperinci. SYARAT & TERMA PEMBELIAN Pilih produk yang diinginkan. Sila nyatakan kod barangan, kuantiti, nama pelanggan dan lokasi melalui email atau sms. Sebaiknya menggunakan email untuk penjimatan kos. Pembayaran hanya boleh dibuat selepas kami mengesahkan barangan sedia ada. Bayaran terus ke akaun... View this Fotopage entry
EV126
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
irmaliah mohd ramli
Latest entry:TO ALLZ................
P/S : Skrg sesiapa ingin tau criter criti ku....boleh lah ke http://danirma.blogspot.com fotopages aku hanya upload gambar2 sahaja...untuk ketahui berita terkini&sensasi ku silalah klik di ats... :-D View this Fotopage entry
naperlah cik liza&haris duk dpn pintu tu
MONSOON PHOTOGRAPHIC
Latest entry:FAREWELL TO MONSOON
View this Fotopage entry
sygsal selalu
SALAM SAHABATKU SEMUA...... ANDA SEMUA DIJEMPUT KE MEDAN SELERA SAL...SEKALI MAKAN PASTI NAK LAGI...HE HE HE..... DENGAN RASMI NYA......MEREKA-MEREKA INI ADALAH SAHABAT DI ALAM MAYAKU..... SCROLL UNTUK MELAYAN ENTRY-ENTRY YANG BARU...... View this Fotopage entry
Naddim NauFaL PasYa
Latest entry:Our 2nd Anniversary
today [24 june 2008] is ouR 2nD AnnivErsary :) ~Dear Abg...Luv you yeSterDay..Luv yoU stiLL..ALways haVe..ALways wiLL....~ "Happy our 2nd wedding anniversary abg..Dalam suka duka ku ingin tetap bersamamu" View this Fotopage entry
ottEr
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
Nor Lily Omar
Latest entry:tae 9120 -
after before emm.. setelah bersusah payah menunggu selama sebulan. akhirnya dah siap. emmm thanks to noni sbb bg pinjam tx6999 View this Fotopage entry
nikmatnya
odin sharif
Latest entry:Perkahwinan Esyam dan Ejan
Kali nie punya entry, agak lama jugak diperap nyer... sampai pengantin nie pon dah dapat anak sorang.. hehehe... tapi, alang2 dah ader dalam simpanan, paparkan jer la... LOL View this Fotopage entry
SHAHROSE PESHAWAR
Latest entry:TERATAI76 .... ^_^
* http://www.youtube.com/watch?v=uji0tm9W7wQ View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
Ibu Qasih
Latest entry:BILA BILA DAN BILA...?
Salam.. aduuh biler la gamaknya ibu nak dapat celah nak hapdet ney...tak tekira byknya pica si Qasih skang. berabad sungguh rasanya..sejak ibu start koje la ney..dulu bley la zaman ibu fulltime jaga QaSiH..byk masa kat umah.. NOW balik umah pun dah malam..pahtu nak ngadap pc pun tak dapek dh bila mata dah mula ngantuk.. Hmm takpa la...ada masa nanti ibu hapdet lah erkkk.. Rindunya Qasih pada semua kawan2.. View this Fotopage entry
Rashidee Hiza Hassan
Latest entry:Budiman & Salmiah
Budi & Sal Venue : Kong Kong Masai, Johor. Wedding Planner : Pengantin Anggun Pesona Stylist : Leeza (013-7752744) Nikah Session & guest photographer : Hafiz Abd Hadi (019-7747747 / 016-7767746) Director of Photography : Rashidee Hiza Hassan. View this Fotopage entry
taufidris
Latest entry:SUNSET
View this Fotopage entry
sha syed ahmad
View this Fotopage latest entry
test lagi
Muhammad Akmal Johar
Latest entry:Happy Birthday Dear Darling
Delay Updateeee.. ini gambar last year daaaaaaaaa...hihihi. ;-) 8-) View this Fotopage entry
muhaiyom hasan
Latest entry:TEKNIK2 AFIQ MEMBACA BUKU...HAHAHA
KALI NI KITA TENGOK ANAK AYOM YANG SORANG NI DAPATKAN BUKU PAMA KAT RAK ALMARI..MMG SEJAK 2 MENJAK NI, MAKIN LIGAT SI AFIQ NI CAPAI APER AJE YG DIA BLEH AMIK..GERAM JUGAK KADANG2 TU..KLU DAPAT BUKU TU....SUKANYA DIA...KLU DAPAT TU..HABIS DIA GIGIT2..TAPI AYOM X SEMPAT LA RAKAM DETIK DIA GIGIT BUKU TU..18SG...HEHEHE..JOM LAYAN CARA2 AFIQ AMIK BUKU SAMPAI DAPAT KAT TANGAN DIA TU... View this Fotopage entry
Princess Lia
Dah lama tak update FP ni.....FP kawan-kawan lama tak tengok....maaflah ya.. almaklum penyakit M dah melanda diriku ni dan yang paling menyampah dengan Photobucket..ee..ee.ee.geramnya...tak boleh nak upload gambar. :get_you: ...tension..tension Jom Zaz .....Aina dah 3 tahun la.... View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
NuLi PhOtOgRaPhY
Latest entry:Blog
LateSt UpDate Will Be in My BloG... http://mnuruli.blogspot.com/ View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
norhayati esa
Latest entry:SUMMER GRADUATION 2010
Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia.... 21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2.. Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga.. View this Fotopage entry
kirana eja
Latest entry:++RUMAH BARU++
SILA KE BLOG SY YER.... http://teratakbahagia-kirana.blogspot.com View this Fotopage entry
Mama Batrice
Latest entry:SALAM KAWAN2
Salam sumer............merindui Zana & Batrice...........? ada ker yang rindu.........hu hu hu ampun yerk kengkawan.......x terkejar Zana nak update FP nie.......almost 4 months berlalu.........entry tu jugak yang keluar kan................sampaikan password nak masuk FP nie almost terlupa.........nampak sangat ler Zana seperti melupakan dunia FP........... Hakikatnyer...............tidak yerk..............kawan2 sumer still Zana ingat.........btw...........dengan ini, secara rasminya........ZANA TUTUP ... View this Fotopage entry
Anna Bak
Latest entry:Personalities galore
View this Fotopage entry
Elyana & Hezri(KL fm)
zeze abd
Latest entry:SELAMAT HARI RAYA
Akhirnya berjaya abah buat kad raya......hahahahaha tahun ni malas betui abah ni....tapi dik disebabkan kekawan abah kuatkan semangat jadi akhirnya siap juga kad raya abah untuk kekawan2 serta cucu2 abah....hahahahah Abah mengambil kesempatan mengucapkan Selamat Hari raya dan Maaf Zahir batin..... terimalah kad yg tak seberapa ni.......kalau ada umur panjang kita jumpa lagi.....Abah raya ni giliran di Kg.Telaga Bata Aloq Setaq Kedah dari 18hb hingga 22hb.......kalau ada sesapa yg dekat umah cam kak amal... View this Fotopage entry
rizal imah
Latest entry:rumah baru
salam smua...imah dah buat umah baru... kat sini http://sarimahrizal.blogspot.com selamat datang... View this Fotopage entry
jed anese
Latest entry:M.A.L.A.S!!!
Malasnya update!! Tutup je bleh?Errr...umi dah menganak tirikan FP ini..hehe..kalu rajin singgah kat http://jedanese.blogspot.com(blog) yerr..tak larat la nak jaga dua rumah ni!! P/S: Ni baru kes bloggingkan..kalu org yang kawen byk tu buleh ke adil dan saksama dalam erti kata sebenar-benarnya? $-) View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
mohd khairi
Latest entry:Photoshoot Mimi & Fatin..
View this Fotopage entry
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
Nobody ToYou
Latest entry:Anak Yati~Reefa Ariana
View this Fotopage entry
nur alisha
my mum curtain http://imageshack.us() http://imageshack.us() http://imageshack.us() http://imageshack.us() http://imageshack.us() Tabir dinding kat bilik ku di kg http://imageshack.us() View this Fotopage entry
sayur
Mohamad Zaki
Latest entry:mozakim.FOTOPAGES.com IS HISTORY
Salam para pengunjung sekalian.... Dengan ini secara rasminya saya ingin memaklumkan bahawa selepas daripada mesej ini, tiada lagi update untuk mozakim.fotopages.com. Maka bermula dari saat ini mozakim.fotopages.com hanya akan jadi muzium archive sebagai respon protes kepada zionis yang kejam saban hari membunuh rakyat Palestin yang tidak berdosa. Gambar-gambar terkini dari saya boleh dilayari di blog www.mozakim.com ataupun di galeri gambar saya di www.flickr.com/photos/mozakim/ Terima kasih diuc... View this Fotopage entry
zuhri kamarzaman
Latest entry:moved....
i have moved to http://www.zuhriphotography.com View this Fotopage entry
Hayani Abu Bakar
Latest entry:Last Day of School - Kakak & Dik Nad
Entry nih mama masukkan gambar2 hari terakhir kakak dan Dik Nad di sekolah..hari terakhir sekolah ialah 15 th Dec..sesi persekolahan berakhir bg Reception dan kindergarten pd pkl 12 tgh manakala lower school pd pkl 12.30 tgh.. perbezaan masa membolehkan mama berkesempatan utk berada di sekolah adik dan kakak utk berjumpa guru2. Mama tak lupa utk mengambil beberapa keping gambar anak2 bersama guru dan kawan2, juga berjumpa dgn beberapa kenalan utk mengucapkan selamat tinggal..lepas tu sekolah akan bercuti... View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
Muad Zafri
Latest entry:Abang and adik
Abang and adik View this Fotopage entry
Aniza Zuniffa
Latest entry:Jomheboh Genting!!!!
View this Fotopage entry
z a k w a n
Latest entry:Natasha & Amran
13-15 Februari 2010 Alor Star+Sg. Petani Me,Shamsafian & Sindorawarna Harap2 de yg suke..... View this Fotopage entry
Cangkelewang adamkreatif
Latest entry:Promotion Package 2010
Kami sentiasa bersedia utk anda NIKMATI PROMOSI HEBAT UNTUK TAHUN 2010 ...MITOS CANGKELEWANG MENAWARKAN PAKEJ CUSTOM ALBUM TERMURAH ...BERMULA DARI HARGA SERENDAH View this Fotopage entry
deleted deleted
View this Fotopage latest entry
fazira hani
Latest entry:OpeN HouSe 09
View this Fotopage entry
BOROX ROCOCO
Latest entry:apa yang aku faham setelah belajar MACRO/Micro
rujuk Facebook album saya: http://www.facebook.com/album.php?aid=9464&id=100000400535219&l=331284a43b SETELAH AKU BELAJAR DARI TEGURAN, DARI KESILAPAN, BERTANYA, SELIDIK baru aku faham.. apa fungsi foto Macro... kenapa/bagaimana ia diambil... 1.KENAPA macro? Fotografi micro ni bagi saya adalah ingin merekod sesuatu ciptaan tuhan yang kecil2 dan unik serta mempunyai bentuk/sifat/corak/etc bagi berkongsi dengan audien untuk sama2 mengenali dan melihat keunikan hidupan micro ini...untuk in... View this Fotopage entry
AzLiEdA FoReVeR
salam semua kawan kawan..ekceli laman aku ni tidak akan display lagi koleksi wedding photo..segala koleksi wedding photo atau ape aje mengenai diri aku n family akan aku upload kat link nie...=> http://thephotolicious.com/shida/ meh dtg ke blog baru aku yg x sberapa tu eh...aku tramat sayang ngan korang sume...mmmmuahsss...heheeheee...mekaseh atas sgala komen yg membina n sume respond yg bes from ols fwens..... :-D :-D :-D View this Fotopage entry
diana fotopages
PLEASE VISIT http://dianaliciouscakes.blogspot.com View this Fotopage entry
UKiR PHoToGRaPHY
Latest entry:LAMA TAK LOGIN FOTOPAGES NI...
Setelah sekian lama aku tak login fotopages malam ini tergerak hati nak tgk balik hehehe, tak sangka sevey dimana aku upload gambar untuk pamer di fotopages ni dah ok rupa nyer, semua picture-picture lama aku dapat di lihat kembali hehehe... Apa pun kawan-kawan boleh melihat gambar-gambar terkini dari saya di www.ukir.com.my atau terus sahaja ke facebook saya...Tengkiu all... Search My Facebook By : By Email : azahar_81@yahoo.com By Name : Azahar Ukir Tengkiu To All Azahar Rosli UKiR Produc... View this Fotopage entry
Nur Syakirah
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
sahira sharudin
Latest entry:klcc
View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
Ayie Pictorial
Latest entry:Fotopages milik Yahudi?!
Memang SAH...!!! Sorry... Hai Hai Bye Bye... akaun ni akan ku delete dan transfer ke tempat lain. Very soon... http://www.matimop.org.il/newrdinf/company/c7983.htm atau baca ni yang aku Copy & Paste dari DomainTools... Whois Record Registrant: Pidgin Technologies Ltd Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL Domain name: FOTOPAGES.COM Administrative Contact: Kass, Ron Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL +972-3-6914668 Technical Contact: Kass, Ron ... View this Fotopage entry
manje sayang
View this Fotopage latest entry
Lee Lin
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016