By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 16-May-2010 15:40 Email | Share | Bookmark
i-City N Lepak kat McD ngan Pau

Assalamualaikum....

Alamak..nampaknya dah berbulan-bulan aku tak update FP ni..rasanya korank pun dah
tak kuasa nak singgah kat FP aku ni kan..yelah asal bukak tak habis-habis citer Adnan
Sempit tuh...sampai Adnan Sempit pun dah ada the series...aku jugak masih terpacak
kat situ...ok lah....hari mood aku agak ok sangat-sangat...so sekarang nak update ler...citer
baru ni..panas lagi...aktiviti kami iaitu Aku, Ila dan Watie tingin sangat nak ke i-City..plan
dah banyak kali buat tapi asyik tak jadinya....tp akhirnya..........akhirnya plan yg mengejut
ni jugak yg berhasil...so jenjalanlah kami kat sana.....

Sahabat ngan 1 kepala...asal jalan menjadi jek...




Masa kat i-City kami berbalas kol plak ngan Pau set mana nak jumpa dan lepak...paling
senang kat McDlah..so menjadi gak....sonoknya...sonok dapat jumpa Pau sekarang..Dia
dah tembam dan tak lama lagi dah nak dapat baby....tak saba plak rasa nak dapat anak
buah baru..




Dalam 2 jam lepas tu kami pun bersurai..kesian plak kat Pau..nak drive malam
sensorang...rasa macam tak puas pun ye..Farah dah nak balik baru lah nak
mesra-mesra ngan auntie2 dia nih...

*insyallah lepas ni mira akan upddate tp di selitkan jugak dengan beberapa gamba
yang dah jadi basi tuh..bukan apa..saja nak jadikan koleksi pribadi kat FP ni..kalau
ada yang sudi terjah silalah...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net