By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 4-Nov-2009 14:29 Email | Share | Bookmark
Terengganu Sabtu (Hari ke-2)

Ok....seperti yang Mira janjikan n3 yang lepas...kali ni Mira nak syer citer dan aktiviti kami
pada hari ke-2 berada kat Terengganu..

Pada paginya Mira ngan ila cam liat sikit nak bangun...naper nyaman sangat ni..sejuk jek..memang logik pun sejuk sebab hujan tambahan plak duduk kat keliling padang golf..pokok banyak..dan plan awal kami terpaksa ditukarkan. Pagi tu keadaan banglo agakriuh jugak...sebab kenkawan hubby dah sampai..klu nak tahu percutian ini disertai 8 org kenkawan hubby dan Mira ajak Ila..buat teman...kita semua bilik penuh...dah tu gamatgiler ngan perangai mereka yg agak gila-gila.

Hubby mira pagi tu g beli bekpes, mira ngan ila lepak kat ruang tamu atas sambil berborak..bila hubby mira balik..apa lagi..makan lerrrr....mira makan nasi lemak...tapi
nasi lemak kat Ganu ni lain sikit..sedap...sebab ada ikang...mmg sedap..habis licin Mira
ngan ila makan..lepas makan lepak kat ruang tamu sambil tengok citer TITANIC... member hubby plak dok sibuk berposink...kamera mira langsung tak lekat kat
tangan mira ha...dorank dok giler bergambar.....

Lagi 1 dugaan yang melanda..kali ni van budak2 bujang tuh..rosak lah plak....kes nyer..van x boleh stat ada masalah problem..hehehehe..kena plak panggil makenik...
makenik plak datang berlumba-lumba...huhuhuhu acah jek....setelah dibedah dan
disiasat oleh abang makenik dia kata van tu kena bwak masuk hospital...siap dalam 6 jam cam tuh...alahaiiiii tuka lagi plan..kesian kat dorank ha...tak dapat jenjalan ..kenalah duduk umah. Sib baik Astro semua channel ada..bolehlah dorank layan TV

Aksi kawan hubby dengan merebat kemera Mira...Wa no hallllll


Masa ni bersiap-siap nak kluar pegi Pasar Payang


Sampai je terus cari kedai makan...lepas tu jenjalan pusing 1 bangunan...hehehehe



Balik dari Pasar Payang singgah plak kat Stadium Runtuh nih..teruk jugak kesan
runtuhan tu...ni dah kira sejarah nih


Ni plak aktiviti malam hari...lepak...Ber BBQ dan main golf...yahooooo....



Try main golf...syok jugakkk





Award ke-6 buat Kak Azue


BERSAMBUNG LAGI OKKKK


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net