By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 29-Sep-2009 13:37 Email | Share | Bookmark
Edisi Raya Pertamo dan keduo

Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya pada semua yang sudi masuk kat fp Mira nih...Maaf Zahir Batin.

Nampaknyer bersawang lagi fp Mira ni..selagi tak kena tegur memang tak update..citer ada tapi kali ni Mira nak langkah bendul...kali ni citer pasal raya terus...kalau ada masa nanti mira update citer yang lepas-lepas termasuklah citer berbuka pose...tapi ada orang nak tengok ke.. sudi-sudikan lah ye...

Ni ada beberapa piccas gambar masa raya pertama dan kedua...campur sekali dan dikesempatan ni Mira nak ucapkan Happy Besday buat anak buah Mira yang jatuh pada Raya Pertama tapi Mira buat kezutan pada Raya Kedua..baru surprise kalau tak dia dah tahu dah... jom layan jom..

Potret bersama keluarga Mira yang kecik


Mintak maaf dah ampun dari suami tercinta....dalam setahun banyak gak buat dosa nih..hehehe



Beberapa keping gambar masa beraya kat kg...punyalah kenyang sampai nak ambik gamba pun maleh


Ni plak masa raya kedua...bergambar bersama keluarga Husband yang agak ramailah jugak...


Ni plak masa mertua dan ipar beraya kat umah







Masa beraya kat rumah AG bakal biras yang tak jadi sebab arwah adik ipar Mira dah meninggal dunia kerana jantung berlubang..





Sebelum itu Mira nak mintak maaf sangat-sangat sebab tak dapat nak siapkan award pada kenkawan yang mencopot terpantas...External HD Mira tu masih kong lagi...belum sihat...so layan gambar je lah ye...sorriiiiii


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net