By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Sep-2009 12:52 Email | Share | Bookmark
Penang Part 4

Sekali lagi dah bersawang FP Mira ni..semenjak FP tak leh bukak ditambah plak photobucket ada masalah penyakit malas tu makin menjadi-jadi...so Mira update dekat FB jek...tapi ni Mira nak habiskan citer masa kat Penang hari tu..ni part terakhir dah..citer kami berakhir di Bukit Bendera, Makan kat Line Clear, jenjalan cari buah jeruk, makan cendol dan rojak buat seterusnya balik KL...sebelum balik KL kami rancang nak singgah ke Perak jumpa Kak Bay tapi apakan daya kami...semua dah sakit. Arin dengan demam campaknya..watie ngan ila dah domam, mira plak dah batuk..so kami rasa baik terus balik KL je...masing-masing pun dah kepenatan ya amat dah...opppsss lupa plak nak cakap..mira tak ada kolesi gambar makan kat line clear dah seterusnya...sebab apa tau...sebab bateri kamera tak sempat charge...so kenalah tengok kat fp yg lain ok..

Beberapa piccas masa kami kat Bukit Bendera...tima kasih pada zai ngan kak ina sudi temankan kami jenjalan ha..seronok sangat ngan korang...


Oklah memandang gambar pun tak banyak..kat sini mira akhiri dengan permandang
senja d tepi pantai. Gambar ni diambil dari chalet kami...mmg mira tunggu sangat saat macam ni...akhirnya dapat gak....mira suka sangat tengok gambar ni...tenang je rasa



Quote:
Award komenter terpantas nanti mira siapkan...bukan apa external hard mira masih d hospital sebab sakit..semua element ada dalam EHD tuh..untuk gebang....nanti mira siapkan award tu ye


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net