By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 20-Aug-2009 17:06 Email | Share | Bookmark
Rombongan Teacher Sally ke Penang (Part 2)

OK Kita sambung lagi cerita kat Penang...harap tak ada orang yang jemu dan jelak citer kami ke Penang ni....

Lepas kenduri Pakcik PI...kitaorang terus nak ke Batu Feringgi check-in chalet kat sana. Nak kesana tu kena naik Feri...bapak banyak keto tapi nasib baik kejap..sementera nak tunggu turn kami masuk dalam feri tu Kak Azue pegi bukak DVD citer JANGAN TEGUR..citer anto malaysia...semua dok suruh bukak citer tu nak tengok malam takut..nak nak si Teacher Salley tu..asal sound seram je mulalah "belalai gajah..belalai gajah...belalai gajah...." bergoyang-goyang Toyata Estima milik Abang Alim tu...yg mak dara ngan anak dara kat belakang tu asyik dok menjerit je...seram jugak woooo......ni Mira selit gambar isi perot kat sekitar chalet tu...rasa kat kenduri tu dah makan banyak dah...tapi ontahlah perot asyik lapa jek...


Kami sampai kat chalet pun dah agak petang. sampai je semua dok rehat kejap..nak mandi laut pun tak ada mood...lagi pun malam nak kluar balik..ni pun sempat lepak kejap jek...tengok matahari terbonam...gambar terbonam tu mira update kendian K.


Lepas solat, semua dah bersihkan badan kami semua makan malam kat Anjung Gerney..kat mana erk...ala Mira lupa arr...tapi kedai makan byk sangat...sampai tak tahu nak makan apa...susah-susah order nasi jek...perut ni mesti nak nasik kalau tak rasa kosong jek...wakakakakaka


Dah kenyang makan malam, kami pusing-pusing kawasan yang sewaktu dengan nyer..sempat gaklah lepak kat Padang Kota...tengok bangunan bercahaya cam kat Dataran Merdeka..yg lainnye dapat hidup angin laut...tapi cuaca malam tu panas sangat...panas-panas pun..posink tetap posink...


OK STOP SAMPAI SINI...NANTI SAMBUNG LAGI YEK..APA LAGI AKTIVITI KAMI...TUNGGU NYER...

Quote:
Buat pertama kami Mira nak kasi award ni pada Wak Kumis http://-teksi-singapore.fotopages.com/ ..wak ni first time Mira jumpa kat Penang...lawak giler wak ni. Mira ketawa sampai keluar air mato...... WAK...bila nak jumpa lagi ni..kalau turun KL jangan lupa kasi tau ok...leh kita semua bergumbira lagi...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net