By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 18-Aug-2009 12:56 Email | Share | Bookmark
Rombongan Teacher Sally ke Penang & Alor Setar (Part 1)

Alamak bersawang lagi FP Mira ni...ni pun dah kena teguk den Dana ha...baru ada mood nak update citer yang paling terkini sekali...

Allamdulillah seperti yang dirancangan rombongan ke Penang akhirnya berjalan dengan lancar sekali. Semua nyer kelihatan gembira sekali walaupun di akhir percutian kami..Watie, ila dan Arin demam...tapi yang paling besrnyer Arinlah...punyalah jauh import demam campak...sampai ke Penang ha....tapi tabik arr kat Arin, walaupun tak sihat dia tetap enjoy dan cool sekali...cuma kali ni tak dapat nak tengok Arin berlawan makan ngan Salleh...tapi apa-apa pun Salleh tetap juara makan dan pencari jalan-jalan cari makan...macam-macam tempat dia bawak...banyak gak Mira dapat merasa makanan yang tak biasa makan kat KL ni... OK lah tak nak membebel panjang sangat..takut boring plak...jom tengok gambo yg dapat Mira snap...

Tapi sebelum itu Mira nak sangat ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Azue ngan Abang Halim kerana sudi menumpang Mira sampai ke Penang dengan layanan 1 class...kalah MAS tau..hehehehe...Pada ila dan Watie...sudi menjadi teman berkongsi bilik...walaupun den ni terhegeh-heget korang tetap temankan den....dan watie tima kasih pinjamkan tudung tu dan ila tima kasih kasi pinjam tali pinggang lip lap lip lap tuh ye...hehehehe Mira ni semuanyer pinjam kan....tapi korang yang nak kasi den pakai je..wakakakakaka...kak azue, ila dan watie korang mmg best...ibarat kakak dan adik pada den...pada Salleh...tima kasih atas segalanya..kenyang dan ketat teruk perut aku ni...makin BAM aku tau...pada Arin tima kasih mengamatkan suasana riuh...dan pada KAK AMAL tima kasih atas undangan dan masakan istimewa untuk kami..mmg sedap giler Kak Mal...tak tau nak cakap sedap tu macam mana..mmg sedap sungguh, biskut tu belum sampai KL dah habis....hehehehehe.Pada ZAI dan KAK INA tima kasih atas layanan mesra itu...siap ambik cuti untuk bawak kami jenjalan ha...susah-susah aje...dan tima kasih atas cenderama yang diberikan...sedih gak tau nak tinggalkan kalian...rasa kejap je jumpa kan..insyallah...kita pasti bersua lagi...

Ni masa berkumpul kat umah Watie...memang rancang semua berkumpul kat umah watie..senang sikit..dan ila ada orang yang awal sekali sampai pastu Mira plak sampai..kak azue lambat sebab dia baru tahu yang abe-abe tersayang ni saja plan nak gerak pukul 9 pagi..so kami lepak sambil tengok dvd tembak-menebak dan keja-keja tuh...den tak ingat plak citer tu...tp best jugak....sementara tu ila dapat sms yg salleh datang bawak bekpes....kami rancang nak makan2 kat RnR tapi tak jadi....Tunggu punya tunggu Salleh sampai bawak bekpes..aduhaiiii sodap eehhh...harum giler bau coffee ni...Tima kasih Salleh sponsor bekpes kami....sodap sehhhh..hehehehehe...(bodek ni)


Ni plak sepanjang perjalanan kami menuju ke Penang...happening jugak beb...makan lah..ketawa mengilai lah...tapi yang paling best..karokkkkk...percaya tak...dari bertolak sampai ke penang kami asyik dok menyanyi je...lagu rock kapak ler, lagu cinta-cantun ler, dangut ler...dan yang paling best nyayi lagu nogori ngan klate...rasa nak pecah perot nih


Dan ini beberapa piccas masa kenduri kawin anak pakcik PI...ramai gak tetamu yang datang dah dapat jugak Mira bertentang mata ngan kenkawan FP yang tak bersua..dapat jumpa Gebang sekeluarga, Pakcik BandongCamp, Wak Kumis, Zai Kulim, Kak Bay Sekeluarga, Wanie Sekeluarga tapi.....tak tak dapat nak bermesra dan berborak dangan wanie...tengah dok cari dia tiba2 tak ado...mungkin dia balik awal....(wanie...apasal balik tak kasi tau..kitaorang dok cari ha..)






Dewan kenduri ni betul-betul tepi pantai...angin kat situ tak yah cakaplah...nyaman sekali dong....sempat gak snap gambar kat persisiran pantai tuh...


OK..STOP SAMPAI SINI DULU..ADA LAGI SAMBUNGANNYER...TAPI NANTIKAN N3 SETERUSNYA....LEBIH MENARIK DAN GUMBIRA SEKALI

Quote:
Dikesempatan ini Mira nak ucapkan Happy Birthday Buat Dak Ina yang berada nun di kuala Pilah...semoga kita semua sentiasa bersama..seiring dan sejalan..muah..muah..muah


Quote:
Kali ni Mira nak awardkan scrap mira ni pada Jassnani http://jassnani.fotopages.com/ komenter terpantas kali ni..Tima kasih ye sudi singgah kat sini..lain kali jangan lupa singgah lagi tau


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net