By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 7-Aug-2009 07:29 Email | Share | Bookmark
Majlis Cukur Jambul RAIHAN

Majlis cukur jambul ni berlansung pada Ahad Lepas..hari ni baru Mira berkesempatan nak update ha..bukan apa komputer kat opis ni sakit sikit sekarang ni..ni pun baru kluar dari hospital. Laptop kat umah plak kena berebut ngan adik..tu yg lama tak terjah FP kenkawan...dapat terjah FB jek..itu pun kejap...Oklah jom tengok beberapa gambar sepanjang majlis tuh...tapi maaf gamba Mira kureng...sebab dok sibuk ambik gamba orang...

Ni masa Majlis berlansung..Baby ni anak pada sepupu Mira...nama anak dia RAIHAN..nama penuh tak ingat la...tp baby Raihan ni kuat tido...asyik tido je..orang buat apa pun dia tido jek...


Lepas tu acara makan plak..piccas makanan tak ada ye..perot lapa giler...Mira letak kamera pastu terus ngap.....


Izat & Linda ayah dan ibu pada Raihan


Ni plak Farish...monyok jek muka dia..bukan apa..baru lepas nangis sebab terkena buaian kat taman..Yg sebelah tu plak Raudah..anak pada sepupu Mira...Raudah panggil Mira..MAMA....


Dan seperti biasa..Mira suka sangat dengan Idham ni..suka sangat bergurau....tp mood Idham kureng sikit arr...baru lepas bangun tido...


Ok yang ni plak acara makan malam bersama keluarga mertua Mira kat Satay Kajang..Pak Mertua Mira ni memang suka giler makan satay...so kami pun bawaklah mereka makan sana bersama 2 anak buah Mira yang dah semakin besa dah ni...Budak-budak ni makan kureng..bergamba je lebih...tapi tu arrr baru nak suruh dorang posink tiba-tiba batery kong....tapi nasib baiklah bawak kamera compact olympus..dpt gak sambung posink...(gamba tak transfer lagi..layan gambar yg ada dulu ye)


Quote:
Komenter terpantas.....jatuh lagi kepada Dak Dana yang paling comeyyyy....pandai dia ye..kita mencopot kat FP dia..alih-alih dia mencopot kat FP kita plak..Ok lah Dana..ambik award ni ye..jangan lupa gantung kat FP ko...ni kemenangan ke-4 buat Dana..


Quote:
Ni dapat award dari Dana...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net