By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 4-Aug-2009 03:56 Email | Share | Bookmark
Karok, Bola & Satay..

Update, update, update...hari ni Mira nak update citer hari Jumaat dan Sabtu...Gamba tu memang ada tapi entah..malas giler nak edit dan update...ni pun edit yg segera punya..

Ni kisah hari Jumaat malam....apa lagi karok lah..sebenarnya tak plan pun nak karok..tapi hari tu rasa panas sangat duk umah...mata pun tak mengantuk..apa lagi Mira ajaklah Johar dan adik-adik Mira tuh gi karok...tak sangka plak semua ok...tanpa buang masa Hubby Mira call dan booked...rate yang kira ok kat Redbox Sogo..masuk pukul 1.00 sampai 3.00 pagi...jam pun dah pukul 12.15 malam..apa lagi masing-masing bersiaplah...kita Karokkkkkk




Yang ni plak masa Mira menyebukkan diri nak ikut tengok Hubby game bola kat Stadium Kajang Sabtu malam...saje je ikut dari tak ada nak buat kat umah tu baik Mira menjerit kasi semangat kat Hubby selaku Kapten Bola.

Lepas game bola...semua sepakat nak mamam dulu..yang paling dekat pun apa lagi..Satay Kajang le..makan pun satay kajang le...layan je lah gambar seterusnya ni...





Ada lagi citer...tapi nantikan update seterusnya...OK

Quote:
Kali ni Award komenter terpantas Mira berikan pada Putih http://putihh.fotopages.com/ ..cian putih ye...tak pernah nak dapat award ha..tapi akhirnya berjaya jugak...Putih jangan lupa tempek award ni kek fp ko yo...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net