By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 27-Jul-2009 05:45 Email | Share | Bookmark
Birthday N3, Risik & Bersama Idham

Sebelum Mira nak citer benda lain..Mira nak ucapkan Happy Birthday pada SAL (MELAKA), SALLEH, KAK AZUE dan ITA (JOHOR)..semoga kalian diberikan kesihatan, rezeki dan dipanjangkan usia oleh Allah...Terima kasih kerana kalian sudi bersahabat dengan Mira...dah semoga persahabatan kita ini akan kekal...dengan ini terimalah N3 dan ucapan dari Mira untuk kalian...


Ni plak masa nak pegi merisik anak dara orang untuk Nizzam ni. Nizzam ni anak angkat pada famili Mira...dia anak yatim piatu...sedara tu ada tp jauh dan memandangkan sedara-mara Nizzam ni jauh jadi dia meminta ayah Mira tolong risikkan syakila untuk dia...ayah Mira ok jek..hehehehe first time time Mira nak dengar orang berbincang masa merisik ni..dulu-dulu kena risik jek..hehehehehe (maap ye syakila nyer tak ada..dia masih belajar...ni pun tak balik..dia cuma bagitau jek famili dia jek yg kata kitaorang nak dtg merisik)


Balik dari merisik tu..Mira ngan famili lepak jap kat gerai makcik Mira yang berniaga...tiba-tiba cousin Mira yang baru dapat anak pertama datang...hehehe dah besar dah anak dia...Idham....cerdik plak tu...ngan semua orang pun dia ok...ha...tengok arr beberapa piccas Mira ngan Idham ni...eee geram tau...comei giler Idham ni..lepas tu asyik ketawa jek...




Quote:
Buat kali ke-5..komenter terpantas jatuh kepada...jeng..jeng...jeng.....

Saudari Pau http://fauzana78.fotopages.com/ sila-sila pau ambik award ni yo...jangan lupa gantung kek fp ko plak yo...tp bila lah den nak mencopot kek fp ko plak pau....asyik tak sompek yo


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net