By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 23-Jun-2009 03:11 Email | Share | Bookmark
Melawat IEZAH @ PPUKM

Assalamualikum kenkawan ku sekelian.... ok arr ni aku nak citer pasal semalam. Semalam lepas abis kerja aku ngan somi aku gi melawat Iezah http://faimin97.fotopages.com/ kat PPUKM. Aku dapat sms dari Iezah ahad malam yang dia dah masuk balik Wad setelah mintak cuti 2 hari untuk keluar dari Hospital. Semalam aku sampai Iezah tengah makan dan ditemani seorang kawannyer. Masa aku sampai Mr. Amin belum sampai lagi..tup tup tup kejap tuh timbul....dia tak perasan aku yang montel terpacak kat kaki katil tuh...bila aku tegur...terperanjat dia... adakah dia tak nampak aku ke atau aku ni kecik sangat

Aku tengok Iezah makan sikit je..mana tak nyer berborak je yang lebih pastu ketawa ... hehehehe..aku tengok Iezah memang nampak sihat...tapi doktor nak dia berehat kat Hospital tuh...aduhai....mesti boring giler kan..Aku duk 1 hari kat wad pun dah macam nak giler...Ok lah...korang mesti nak tahu Iezah sakit apa kan....emmmm aku rasa biarlah Mr. Amin dan Iezah sendiri yang bagi tau korang...aku dah tahu dah tapi Iezah kata rahsiakan dulu..Iezah nak buat N3 terbaru pasal ni...cuma kita doakan yang terbaik untuk Iezah..OK...

Gambar pun aku tak ambik banyak sebab nanti nurse kat sana sound plak...ni pun aku bawak minah olympus aku jek....Bro Nikon aku kasi rehat kat umah sebab Khamis ni nak kena Keja...wakakakakaka



Ok aku dah siapkan anugerah bling bling untuk komenter terpantas kat FP aku nih...jeng jeng...jatuh lagi kepada SUK TKB..sapa lagi kalau bukan Dak Watie http://shahwatie.fotopages.com/ aka Bini Si Arin. Dah 3 kali watie dapat anugerah ni...akak jugak tak dapat lagi nak memboloskan diri kat FP watie...Hai lah watie...bila akak nak dapat daaaa


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net