By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 10-Jun-2009 01:54 Email | Share | Bookmark
Karok @ Red Boxria, SOGO

TOLONGGGGGG sapa nak tolong den ni ha.....penyakit malas nak update den dah datang menyerang balik.....buat masa sekarang nih...kemalasan den tu makin menjadi-jadi larr....cerita banyak tapi nak update tuh malas sikit...

Ok lah..ni pun tengah merajinkan diri nak update citer baru. Ni citer hari isnin lepas...isnin ngan selasa Mira cuti sebab cuti lagipun cuti Mira banyak lagi...dari januari langsung tak pernah ambik pun. Ikutkan nak bercuti kat kemeren hailen tapi badan den penat lagi dari membuat kerja kat kenduri sepupu den ahad lepas...jadi kami suami isteri hanya jenjalan aje kat KL...tup tup tup....berkarok laaaa....apa lagi...kitaorang pun ajaklah member bujang Johor join sama. Kebetulan dia pun cuti...so marilah berkarok....

Ni kira first time berkarok kat SOGO selalu kat Low Yatt, Bangsar Shopping Komplek, KTV Imbi..ok jugak kat sini...makanan sedap sangat tapi yang paling best tang air nyer....ada pelbagai jenis air..leh refill berapa banyak air pun...larat dengan tak larat aje nak minum...jom lah layan beberapa picas berkarok kami tuh...





Lepas berkarok, Mira ngan suami tercinta jenjalanlah tengok sale kat SOGO nih..Mira tak apa pun tak beli...tak ada yang berkenan pun...Johar je dapat sambar dompet RENOMA dia...Mira cuma beli beberapa makeup kat situ...ada less jugak....lepas dah buat bayaran kami pun meronda-rondalah kat sekitar Tasik Perdana, Taman Burung dan Taman Rama-rama...tapi tak masuk pun sebab hari dah petang...next cutilah kitaorang abiskan masa kat situ...nanti leh shoot gambo...

Ok komenter terpantas kali ni Mira nak kasi kat Abang Meor http://meorjay.fotopages.com/ Tahniah Abang Meor..lain kali pantas lagi yek...Mira pun nak ucapkan terima kasih pada Abang Meor atas tunjuk ajar beliau dalam mengendalikan DSLR nih...lain kali leh ajar buat editing plak ye Abang Meor... Ok ni award khas untuk Abang Meor...sila lah ambik ye


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net