By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 5-Jun-2009 13:49 Email | Share | Bookmark
Dinner ngan Kak Mal + Birthday Suprise

Sebelum aku nak memulakan karangan aku ni...aku nak ucapkan jutaan tima kasih kat Salleh...Kak Mal ngan TKB....tak tahulah aku nak gambarkan cam ner perasaan aku ni...korang mmg member paling best sangat....

Seronok...gamat...meriah itulah yang dapat digambarkan pada Majlis makan malam bersama Kak Mal http://amal5041.fotopages.com/ sekeluarga. Semuanya telah di aturkan oleh En. Salleharon http://salleharon.fotopages.com/ abang teddy kita..Mira ngan Ila tumpang Pidah dan kami adalah orang terawal yang sampai kat Starbucks Kota Damansara. Sampai je tengok Kak Mal n famili tengah lepak kat luar sambil menungguh TKB yang lambat tiba...Pastu kitaorang lepak kat dalam...sementara menunggu yang lain kitaorang berborak dan berposink ngan Kak Mal dulu...anak-anak Kak Mal pun baik semuanyer...sopan santun..sporting macam Kak Mal ngan Abang Mus husband Kak Mal....Mira tengok Abang Mus ni ada rupa pelakon larrr tapi tak ingat apa nama...jom ler layan beberapa picas makan malam tersebut

Gelagat TKB kalau dah berkumpul dan berjumpa...pasti gamat suasana..manalah salleh tak syok melayan anak dara dan bini orang nih...



Bila semua dah ada baru salleh mempersilakan gundik-gundik macho dia mengeluarkan beberapa hidangan kepada kami yang tengah kelaparan bak harimau kelaparan...


Masa masing-masing sibuk makan, berborak dan ketawa sakan tiba2 salleh bawak keluar besday kek untuk Arin..HAHAHAHA terkejut jugak Arin...pucat jap muka dia...cam tak caya je kot...tapi keadaan cool dengan Arin yang sentiasa cool.....Cam biasalah kalau besday ni...mesti kena nyanyi ngan tiup kek kan...happy besday Arin....tapi ada 1 perkara yang tak di sangka sangat...korang ni mmg bertuah betol lah...dengan jayanyer telah membuat aku terharu hingga menangis... aku nangis bukan apa..aku terlampau terkezut dan jugak Johar tak ada kat sisi aku...sian aku..tiap lilin colang-colang...arin ada watie...aku.....nasib baik ada korang..hehehehehe tapi aku nangis kejap jek pastu aku ketawa sakan...hahahaha....sebabnyer aku teruja tengok kek ngan adeyah seksi itu...auuwwww...mak dah try u...muat...seksi gitew....tapi ada 1 benda yang best.....ila.....ila...pun nangis....nanti aku nak tanye dia...naper dia nangis.... dan ini lah baru dikatakan teman suka dan duka bersama...susah senang jugak bersama..bak kata Kak Zue cubit peha kanan peha kiri pun terasa sakitnye...i Luv u All...muahhh..muahhh...muahhh...tima kasih banyak-banyak kat salleh atas semua layanan dan hidangan yang super power itu... Eh besday aku 17 June tau....jangan lupa wish lagi kat aku...kalau nak bagi adeyah lagi pun tak pe...aku sudi menerimanyer...wakakakakaka





Dan ini adalah sebahagian adeyah yang aku dapat...semua pun aku suka...kiut-miut dan warna pink gitew...macam tau-tau aje aku suka pink color...nasib baik tak ada katak...kalau tak mau jadi pilem ali setan malam tuh..pada watie...akak nak mintak maap....adeyah yang watie kasi tu tertinggal dalam keter pidah...nanti n3 17 Jun sempena real besday akak tu akak masukkan gambar deyah dari watie tu ye..Barang banyak sangat sampai tak perasan plak...pegi kosong balik macam balik shopink aje..


Komenter terpantas bagi edisi lepas jatuh kepada Dak Pidah http://cikbedahlaser.fotopages.com/ bini si sarip aka sirap aku tak cakap...Pidah yang cakap... ..ha pidah jangan lupa gantung award ni kat FP ko...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net