By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 3-Jun-2009 01:57 Email | Share | Bookmark
Lunch Kat Teppanyaki

Jalan-jalan cari makan....hehehehehe korang ingat Maria Tunku Sabri je ke pandai jalan-jalan cari makan...Mira ronda-ronda cari makan...dan kali ni menu lunch Mira kat Pavilion makan Teppanyaki. Kalau nak di ikutkan dah bertahun tak makan Teppanyaki ni...last makan pun kat Mid Valley sebelum renovate...bila dah renovate dah tak plak Teppanyaki tuh...Bila dah lama tak makan ni...rasa sedaplah plak...licin beb Mira makan....kenyang bukan main sampai buncit perot Mira nih...hehehe ....Ala malas lah nak citer panjang....korang layan je lah yek gambo-gambo makan den kali ni.....edisi makan je lah memanjang....





Lepas makan kenyang...Mira memulakan perjalanan dengan membuang masa kat sana. Ingat nak tengok wayang tapi makkk aiii bukan main penuh ngan orang lahhh...nak beratur pun bukan main panjang lagi...last jenjalanlah dari 1 kedai ke 1 kedai....dan dapatlah rembat 1 baju tapi sori ek gambar x leh ambik....budak kedai tu nampak je kamera kat tangan terus cakap...no cemera here....aduhai...poyo betol lah...so ada sesetengah gambar ni diambik tanpa flash dan pakai snap jek...tu sebab gamba agak kureng sikit..hehehehe

Perjalanan seterusnyer temankan adik lelaki Mira tuh yang nak beli kasut....aduhai adik sorang ni...buka main cerewet pilih kasut....mengalahkan pompoan jek...

Lepas penat jenjalan kat Pavilion..kitaorang pun nak teruskan berjalanan.....singgah jap kat Tesco Extra beli barang...dan sempat jugak den rembat skirt kembang....gambar tak de ye...tunggulah kalau den pakai nanti

Oklah komenter terpantas....jatuh kepada Kak Bay lagi http://kimiein.fotopages.com/ buat kali ke-4 ni...akak simpan lagi award ni..kumpul banyak-banyak yek...i lap u lah kak bay


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net