By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 31-May-2009 10:41 Email | Share | Bookmark
Keluar Ngan Pidah

Cuti-cuti memang tak tahu nak pegi mana...suaminyer keja..balik keje dia tido pastu dapat call anak kawan dia meninggal...so tinggal Mira sendirian lagi. tup tup tup Pidah sms ajak gi Care4...Mira ok je...so selepas berbalas-balas sms jadilah kami keluar bersama. Pidah ambik Mira kat umah. Sebelum memulakan perjalanan tu kitaorang call watie dulu takut-takut leh dinner sama kat care4 wangsa maju...tapi watie cakap dia baru je sampai rumah dari bersopink kat Jusco jadi Mira ngan Pidah ajelah jalan bersama....so Pidah kata dia nak gi Care4 Subang...so jalanlah kitaorang kat sana...pegi sana pun kejap je sebab care4 dah nak tutup nak makan pun tak sempat last-last kitaorang memilih untuk berhenti makan kat Mac D je...Makanlah kami berdua sambil bertukar cerita mengenai dslr ni...macam mana nak setting ikut mood persekitran dan macam-macam arrr...kalai gambar blur tu...mintak maap arrr..semua ni testing aje...tak menggunakan flash pun...ni nak cuba-cube je...tapi Mira masih tak reti sangat arrr.... Thanks Pidah bawak akak keluar dan mengajar akak tentang kamera ni...lain kali jangan serik ajak akak keluar lagi yek






Mengikut kata Pidah MacD kat situ memang ramai..ramai student melepak kat situ. Ikutkan hati memang geram....orang sibuk nak makan dorang sibuk bersembang...buat bodoh je tengok orang yg ramai tuh nak cari tempat duduk. Kebanyakkan orang cina lah...sampailah ada 1 couple tuh...husband n wife bersama baby mereka. Si husband tengok order makanan kat kaunter yang wife plak jalan-jalan dengan dukung baby nak cari tempat duduk. Kebetulan kitaorang pun dah siap makan so kitorang panggillan dia untuk duduk kat tempat kitaorang tu...kesian plak kat dia dengan bawa anak kan...so senanglah hati dia dapat duduk dan Mira sempat snap beberapa keping baby dia dan mintak email dia untuk hantar balik gambar baby dia tuh...lepas tu kami pun blah dengan hati yg gumbira sekali....hehehehehe


Oklah kali ni komenter terpantas diberikan kepada Dana http://houridana.fotopages.com/ ......dah lama beno Dana nak menempatkan diri kat sini...akhir dapat jugak...tahniah dik...Ko ambik award ko ni...sematkan kat omah ko...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net