By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 29-May-2009 01:54 Email | Share | Bookmark
Zoo Negara (Part 2)

Ok sambung balik citer kat Zoo tuh...banyak sangat gambar nyer tapi ni adalah yang sebahagian saja ok..kang korang muak plak tengok gambar zoo aje... Apa yang boleh Mira nak cakap kan adalah......seronok sangat-sangat...walaupun kamera mereka semuanya panjang tapi kebanyakkan semua orait aje..masing-masing hepi. Tima kasih banyak-banyak kat Abang Meor kerana memberi Johar try dan merasa ambik gambar dari lens yg panjang itu...wow memang gilerlah hasilnyer...cantik sangat-sangat...yang Johar plak satu....Abang Meor dah kasi pinjam tu ambiklah gambar banyak sikit ni tidak dia ambik gambar 1-3 keping je...alahaiiiii....dia cakap takut nak pakai..takut jatuh.... kang jenuh plak nak mengganti.... ok lah tu....merasa jugak dia...Mira pun ada jugak try tapi bukan ambik gambar...Try pegang je...pensel punye kamera....ya ampunnnnn berat berat berat dan sunggu berat...macamlah diorang leh sangkut je kat leher tu kan...Mira kamera basic ni pun dah sakit leher berbagai....

Oklah...jom ikuti sambungan perjalanan kami semua...







Kitaorang keluar dari Zoo dalam pukul 4.30 petang...jap lagi pukul 5.00 petang dah nak tutup dah..sebelum tu semua merancang nak makan. Masing-masing dah kebuluran...semua tak makan lagi nih...asyik menempak dari pagi sampai ke petang sampai makan pun lupa...nampaknyer hari tu aje dan beribu kalori aku terbakar...tapi makan leh tahan jugak...cam no...sapa nak jawab ni...

Mula-mula plan nak makan kat Memori Corner kat Taman Melawati tapi disebab masing-masing nak makan nasi lokasi makan kami bertukar...tapi tak jauh pun sebelah Memori corner je iaitu LEHA Restoran...Mira cam biasalah...kalau nampak ABC memang itu yang diorder tuh...panas tu beb...dapat plak ABC...arrrghhhh nyaman nyer tekak...Jom layan gambar kami makan sebelum berangkat pulang....



Elok je nak balik...dekat Ampang sampailah kerumah hujan...arrrhhh syok Mira duk tido dalam kete....dah penat dah kenyang memang sesuai sungguh tido...Abang kat sebelah asyik menguap je..hehehehehe...tima kasihlah EN. JOHAR kerana mengikut rentak isteri mu ini...jangan serik OK....


TAHNIAH pada MR.AMIN http://minmolek77.fotopages.com/ kerana berjaya berada di tahta terpantas kat FP Mira ni..Ambik award ni ye...simpan baik-baik..lain kali cepat lagi tau....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net