By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-May-2009 02:24 Email | Share | Bookmark
TKB Dinner at Asam Pedas Melaka

Assalamualaikum semua...ok ok Mira nak sambung lagi citer makan-makan TKB. Kali ni Dinner kat Asam Pedas Melaka Sejati. Ni pun dinner yang tak dirancang pun...citer-citer terus plan besoknyer. Janji ngan semua..pastu set jadi....sukannya...makan lagi...kalau makan ramai-ramai ni memang best. Tapi cam biasalah...kalau dah ketawa mengilai tuh makanan pun kurang..ketawa je lebih. Tapi ada jugak yang makan tak ingat dunia...sapa lagi kalau tak Salleh ngan Arin tak ketinggalan Abang Halim...amboi 3 jejaki ni makan langsung tak pandang apa dah...pandang pinggan je...

Sebelum tu kami berkumpul kat Petronas Tesco Ampang, Mira ngan Johar sampai dulu sebab kitaorang merempit..Johar malas nak drive...biasalah dia tu...nak pegi mana-mana mesti nak bawak motor...senang tak sesat dan cepat je sampai...tapi kalau ujan...ha sapa nak jawab....Tunggu kejap tu salleh sampai...borak-boraklah ngan dia...pastu KZue sampai pastu Ila sampai...Watie pegi dulu dan dah sampai dah pun...siap tambah oder lagi...sebab yang Mira oder tu macam kurang je...lagi pun masing-masing lapa...kenalah tambahhhh..... oh ye...pidah sampai lambat..Johar terpaksa menjadi pemandu pelancong sebab Pidah ngan Sirap (oopppsss Sarip) tak tahu jalan....Mereka sampai nyer terus ngap lah...







Cerita kami tak habis lagi...bersambung tau...memandangkan kedai tu tutup awal kami sambung lagi jimbaan kami kat Mac D Ampang...cam biasa acara ketawa mengilai tak henggat dunio...sampai sakit perut Mira ni ha...kitaorang beli air je kat Mac D tu dah salleh belanja kami snack ringan dan beli kek ketot dari mamat yang datang kat table kami...kek tu tak sedap arrr....pait.....





Tepat pukul 12 malam kami pun bersurai. Tapi rasa macam pukul 8.00 plak...rasa malas nak balik..hehehehe...kang ada plak yang lebam bijik mata nak gi keja...

Wahhhh itu dia....Kzue sekarang ni semakin menganas...buat kali ke-3 dia berjaya mencopot tempek pertamo nih...lagu betol Kzue nih...ok Kzue ambik award ni...simpan tau...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net