By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 25-May-2009 01:24 Email | Share | Bookmark
My 8th Anibeseri

COP COP COP...bagi laluan dulu untuk N3 ini ngan N3 makan...kali ni kat Asam Pedas Melaka Sejati bersama TKB yang sementinyer happening giler tak kira masa dah tempat. Asal berjumpa semua jadi gamat. Nantikan ye....Citer kat Zoo ni Mira hold dulu yek...harap semua boleh sentiasa Mira OK.

Hari ini genaplah 8 tahun Mira melayari Bahtera Merdeka bersama. Alhamdulillah...kalau nak diikutkan perancangan hari ni ngan esok Mira cuti...nak jenjalan tapi tak tahu nak gi mana. Tapi pagi-pagi buta tadi Mira dapat call yang member Mira terpaksa emergency leave sebab makcik dia meninggal dunia so terpaksalah Mira datang keja...apa boleh buatkan...cuti bila2 boleh cuti

Inilah sikit gambar Mira 8 tahun yang lepas....masa ni Mira agak BAM BAM...lebih BAM dari sekarang....sekarang dah kecut sikit kot eemmmm adeyah perkahwinan pun dah dapat awal dah...nampaknyer tak dapat adeyah lagi..hihihihi



Award ni mira nak sampaikan kepada KZue ye...ni kemenangan kedua bagi kzue http://azueriena.fotopages.com/ ...baguslah kzue ni...malam2 buta pun sanggup singgah kat FP Mira....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net