Want your
own Fotopage?








 


By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 18-May-2009 15:13 Email | Share | Bookmark
Asam Pedas Melaka Sejati

Mira baru balik dari makan malam kat Restoran Asam Pedas Melaka Sejati. Kalau nak di kutkan dah banyak kami makan kat sini...Dia punya asam pedas tangkap lelah beb...sedap sangat-sangat...kuah asam pedas ni siap boleh hirup...macam tu lah sedapnyer...nak citer panjang pun malas...korang kena rasa sendiri...memang sedap beb..

Kalau nak diikutkan mira nak kluar makan ngan geng TKB...nak gi makan kat Danau Kota..tapi balik keja tadi bukak je pintu rumah adik mira ajak makan kat asam pedas ni...Baru sabtu lepas bawak dia try makan kat situ..hari ni nak repeat lagi....sedap lah tuh kalau tak adik mira ni memang susah nak makan ikan..asyik-asyik ayam aje...

korang layan je lah ye gambar mira makan..jangan makan hati tau...kalau nak try boleh...ada alamatnyer mira masukkan kat sini...kalau tak tahu leh calling mira...nanti leh makan sama-sama

Masuk je Mira terus pilih ikan..macam biasalah Mira ni...mesti ambik ikan tenggiri..itu aje yang suka...kalau ada ikan terubuk gerenti mira ambik...tapi tak ada...kali ni Mira ambik ikan tenggiri, ikan kembong, ikan pari ngan ikan merah...




Asam pedas kat sini di datangkan dengan package...nasi, telor masin, sambal belacan dan ulam-ulaman. Telok ngan ayam goreng tu order asing...air pun order asing...






Tahniah Mira ucapkan pada zai http://zbintim.fotopages.com/ atas kejayaan menjadi komenter terpantas buat kali ke-4...dalam pantang-pantang pun sudi jugak singgah kat FP member ye...baguslah zai ni...I Lap U lah zai....zai.....macam mana perasaan zai sambut hari ibu buat pertama kali...mesti gembira kan...Mira pun tumbang gumbira........


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net