By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-May-2009 04:59 Email | Share | Bookmark
Balik Kampung....Kejap Aje

Assalamualikum Semua....Kaba Re....Waras.......(cakap jawa plak aku ni....bukan aku tahu sangat pun..ini aje yang aku tahu )

Ok lah nak sambung citer lagik......begini kisahnya....selepas kenduri kawin kat umah k.zue tempoh hari...Dek Ina ngan Dek Watie nak berjimba-jimba kat Putrajaya...aku nak itut dah aku pun pergilah mendapat persetujuan dari En. Johar tuh...dia kata ok pada mulanyer tapi tak jadi plak....sebab mengikut plan kitaorang nak balik kampung jap iaitu kat Labu..pastu tengok masa tuh pun pukul 4.00 petang...kang kalau aku ikut dorang pukul brapa plak aku nak balik kampung nih..sepupu aku dah dek sms tanye bila nak sampai...so jadi tak jadi ikut diorang...Geng...lain kali lah ye...lagi pun malam tu plak Mr. Johar keja dari pukul 10 malam sampai 5 pagi...

Dah nak sampai kampung dah...tapi masa dalam perjalanan tu...mata aku bukan main layu lagi..kenyang sangat...makan tak ingat tu..maklumlah makanan semuanyer sedap...pastu minum air pun dah bergalon-galon...manalah tak jadi ular sawa kan...


Aku malas nak citer panjang...aku balik kampung ni pun sebab aku nak anta Cocoa Collagen kat sepupu aku disamping Husband aku ngan Anyah (pak sedaro) membincangkan sesuatu....hal business....business apa aku tak tahu sebab aku sibuk melayan sepupu aku sorang ni iaitu Izhar....Izhar ni kaki gambar jugak...habis dia ambik gambar sana sini sampai aku pun dia suruh jadi model tak berbayar....aku ok je...

Ada lagi gambar tapi aku tak boleh update kat sini....sebab ada yang tak pakai tudung...kang aku kena pelangkung plak kalau letak N3 tu kat sini...korang layan jelah sebahagian yang aku update ni...






Ni plak antara pokok bunga kertas yang berada kat pintu pagar...Induk aku ni memang suka pada bunga-bunga...pastu subur je...lebat plak tuh bunga-bunga nyer..


First time aku jumpe Syu http://syuhaiza.fotopages.com/ jumpe pun kat kenduri kawin tu lah...so Syu...den bukan tak ingat tapi lupa arrr.... sedangkan den selalu masuk kat fp ko kan...tu lah ko letak gambar kek ketot naper sampai ko pun den tak cam tau...tak pelah syu...asalkan kita dah berjumpa yek...lain kali leh jumpe lagi...nanti den ambik gambar ngan ko...1 gambar den ngan ko pun tadak..... ..ok Syu..sudilah kiranyer ko gantung award ni kek umah ko yo...


Sudi-sudilah melawat Blog Aku : http://mirajohar.blogspot.com/


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net