By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 8-May-2009 02:02 Email | Share | Bookmark
Adiah Anniversary

Semalam rancangan aku nak pegi melawat Salleh kat Hospital. Alih-alih husband aku sampai je opis aku terus dia ajak pegi Mid Valley...aku tanyalah naper...kalau tak bukan main payah dia nak jejak kaki kat sana...pastu dia cakap nak belikan aku hadiah sempena anniversary kami 25 Mei nanti...aku pun naik hairan...tarikhnyer belum sampai adiah dah dapat...ahhhh tak kisahlah..kang tak dapat apa-apa lagi sakit hati...

Sampai je Mid Valley husband aku tanye kedai kamera...jeng jeng jeng ni mesti nak belikan aku kamera yang aku selalu mintak tu....ya ampunnnnn...betol lah...akhirnya husband aku beli jugak...mula-mula husband aku minat kat Canon 1000D tapi setelah meminta pendapat hikmat nasihat penjual tu..husband aku memilih Nikon D60...harga pun lebih kurang...stok Nikon pun baru je sampai...memang rezeki aku lah....

Ni masa kat kedai...memilih...diajar dan macam-macam lah...


Aku tak pandai lagi nak pakai Kamera nih....nak kena godek-godek nih...buat pertama kali...ni lah model tak berbayar....LEO


Lepas beli kamera...husband aku nak beli kasut pulak...aku pun tak tahu brapa banyak kasut dia nak beli....tak kisahlah...duit dia....aku temankan je...


Aku nak ucapkan ribuan tima kasih kat husband aku kerana telah menunaikan permintaan aku....sampai bernanah aku mintak kamera ni...tiap-tiap hari aku minta...akhirnya terlaksana jugak....Thanks HONEY...muahhhhhhhh

Komenter terpantas kali ni aku nak bagi kat Kak Aini http://aini-ann.fotopages.com/ kesian tau kat Kak Aini sebab dia telah dirompak masa nak tutup gate umah dia...alhamdulillah kak aini tak apa-apa...saba ye kak....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net