By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 25-Apr-2009 16:49 Email | Share | Bookmark
Lunch @ POPEYES

Assalamualaikum semua.......

Ikutkan hari ni mira nak jumpa watie ngan k.azue kat restoran puteri Damasara...tapi entah macam mana kitaorang tak dapat cari tempat tuh...dah hampira 5 kali buat U-turn kat One Utama tuh....tapi jalan punye jalan memang tak jumpa......call tu dah brapa banyak pun tak tahulah....tapi nilah nama nyer bukan rezeki.....kami tak berjumpa jugak. Jam pun dah pukul 2.30 petang....perut dah lapa giler....lagi pun mira ngan hubby memang belum makan apa lagi nih...ingatkan nak makan sedap bersama-sama mereka...tapi nak buat macam mana kan......

Akhirnya mira sms kzue cakap yg kitaorang blah aje....cari haluan sendiri....nak cari makan....kitaorang cari makan kat Taman Tun....so jumpe lah POPEYES ni...tak pernah makan lagi.....kira first time....emmmmm sedapppppp


Ini antara hidangan yang kitaorang order....banyak jugak sampai tapau bawak balik rumah...bila perut dah terlampau lapa makan sikit pun dah rasa kenyang kan....


Aku....makan dengan pelahap nyer.....lapa giler sihhhhhh tak terkata lagi dah menggigil 1 badan aku nihhhh


Dah kenyang makan apa lagi balik lah lagi pun husband mira ada game bola petang ni so tak de lah nak kemana...


Buat kali ke-3 nyer Zai telah berjaya menduduki tempat terpantas lagi dalam edisi yang lepas...cepat betol zai ni kan......

TAHNIAH PADA ZAI DAN MR'T' ATAS KELAHIRAN PUTERA PERTAMA MEREKA...TAK SABA NAK TENGOK WAJAH BABY ZAI KAN...SAMA-SAMA KITA TUNGGU CITER TERBARU DARI ZAI NANTI....TAHNIAH SEKALI LAGI UNTUK ZAI


Khas buat Zai.......(comelkan baby zai...macam zai comeinyer....) gambar baby ni mira cilok dari wani .... akak cilok ye wani...untuk tatapan kenkawan jugak....hihihihi


MY BLOG : http://mirajohar.blogspot.com/


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net