By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 5-Apr-2009 11:55 Email | Share | Bookmark
Bergumbira di Majlis Ulangtahun Perkahwinan KAzue ke 6 Tahun...

Terlebih dahulu Mira nak mengucapkan happy anniversary yang ke 6 buat Kak Azue N Abang Halim...Tima kasih kerana sudi mengundang mira dan suami...Walaupun kami sesat hingga 1 1/2 jam tapi itu tidak mematahkan semangat mira nak bersama kenkawan semua....Allamdulillah akhirnya selamat sampai....

Gambar ni mira ambik dari fp CTOne...(ct akak ambik ye ) bukan apa tak banyak gambar mira ambik pun...kalau ambik pun gambar kenkawan lain...gambar sendiri tak ada...kita tunggulah kenkawan lain update ye.


Selebihnyer bolehlah korang pegi kat fp CT http://madamct.fotopages.com/

Ini sebahagian gambar dari kemera mira...tak banyak.....tapi korang layan aje lah...ada lagi gambar tapi yang selebihnyer ada kat FACEBOOK mira so sesiapa nak tengok silakan kalau yang belum add mira tuh silalah search nama MIRAJOHAR




alhamdulillah...seronok giler masa kat majlis tu...tak sangka ramai jugak yang hadir antarannyer CTOne, Kak Meen, Ita yang datang dari jauh dari Johor, Wawa, Pau, Shinchan, Pidah, Kak Yatt, Wana, Ciklinn, Putih dan Abang Meor akhirnya dapat jugak bertentang mata ngan korang. tapi yang paling syok pantang nampak kamera....mulalah berpossing bagai nak rak...mmg gamat betol umah k.azue semalam....

bab makan jangan cakap banyak...banyak giler makanan sampai perut ni dah ketat giler...mira makan samapi 2 round. mana tak nyer berborak....berpossing pastu lapa balik.....so makanlah untuk second round....banyak betol kenangan semalam....yang paling bestyer baru habis mira makan tiramisu sodap tu tiba2 blackout...keadaan masih terkawal cuma kesian kat budak2 je terkejut sampai menangis...tapi dalam gelap2 pun masih sempat berpossing jugak...

Oklah celoteh panjang pulak mira...apa-apa pun korang mmg sporting giler....lain kali kita jumpe lagi ye...take care semua.... i luv you allll.....

Kali ini Kak Baayah http://kimiein.fotopages.com/ telah berjaya meletakkan diri di tangga teratas dalam komenter Lomang O Lomang..... siapa pulak ye untuk edisi seterusnyer...kita tunggu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net