By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 3-Apr-2009 01:41 Email | Share | Bookmark
Balik Kampung Buat Lomang

Sebenarnya kisah ni dah lama dah...entah macam mana terlepas pandang nak update. Gambar suma dah masukkan dalam photobucket tapi terlupa sangat nak syer kat sini. Tak pela lah kan...korang layan jelah aktiviti den masa balik kg kek Labu, N9... biasalah aku balik umah pak sedara laki den.... buek apo laie...masak dan makan ramai-ramai le...kali ni punye menu buat lomang, ketupek, pulut dan rendang...rendang ada 3 jenis...rendang daging lombo, rendang ayam hutan ngan rendang ayam daging...tapi semua rendang tu den lupe nak ambik gambar....ala den sibuk kek dapur lah...memasak...jom tengok gambar yg agak lapuk dah nih....




Den ngan anak buah den yg plg kecik dalam famili laki den....manja dia ngan den..kalau den tak gugur dulu aqilah ada lah kawan...



Di kesempatan ini den nak ucapkan happy anniversary kek president TKB http://fazzarinna.fotopages.com/ yang ke 10...alhamdulillah dan tahniah dari den....
den suka sangat tengok gambar nih....Dak Ina macam dokong adik je...eh den nampak Cikri ada iras2 pelakon zulhuzaimy lah....



Mulai bulan April ni, Mira akak memberikan penghargaan pada kenkawan yang berjaya menjadi komenter terpantas di fp mira nih....pembuka tirai kali ini...Cik. Pau yang telah berjaya meletakkan diri di tangga teratas untuk edisi Dinner @ Rosdet Kampung Baru..... http://fauzana78.fotopages.com/


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net