By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 27-Mar-2009 08:11 Email | Share | Bookmark
HP Baru

Sambung cerita lepas makan kat Memori Corner tuh...cerita belum habis lagiii....lepas makan malam tu kitaorang pergi TESCO pulak...beli barang dapur sikit...husband Mira tak ikut jalan..lepak dalam kereta sebab dah terlampau kenyang...jadi Mira bersama 2 adik Mira yang memulakan operasi membeli....

Jalan punye jalan adik2 mira tu nak beli seluar kecik..masa kat sinilah ada kejadian yang tak di ingin telah berlaku....nak tahu apa...entah macam mana dan tah bila masa HP 2-2 adik mira ni dah kena curi....haiii memang tak perasan sungguh orang yang buat keja koto ni...kitaorang gi lah kat tempat CCTV...tapi hampeh...kawasan tu tak cover plak...pastu nak buat macam mana kan....blah je lahhhhh...

Ahad lepas mira temankan adik2 kesayangan mira ni beli HP. Husband mira tak ikut sebab lawan bola 9 sebelah...nasib baik juara...dapat jugak habuan...tup tup tup husband mira call tanye mira dah sampai mana...mira cakaplah kat sungai wang cari HP...last2 husband mira suruh tunggu kat hainan chicken rice sebab dia pun nak menyebuk tengok HP sekali. Lepas lawan bola terus join kitaorang....bau jangan cakaplah....masssammmmm.....

Jadi kesimpulan citer jomlah tengok gambar2 nih.....




Akhir cerita mereka ber3 beli HP baru....Mira stay pakai yang lama je....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net