By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 25-Mar-2009 08:12 Email | Share | Bookmark
Dinner@Memori Corner

Haiiii bersarang lagilah fp Mira ni.....bukan apa sekarang ni agak sibuk kat umah baru, mana lagi kalau bukan kat fb...tu yang sampai kat sini tak terjaga.... tak pe tak pe...ni Mira update citer baru....k

Sabtu lepas Mira bersama Hubby dan adik gi rumah pak sedara kat Wangsa Maju....tiba2 teringat plak n3 watie ngan azue makan2 kat memori corner nih. Apa lagi Mira pun ajaklah hubby pegi....hubby pun ok je....so kitaorang pun bergegaslah ke sana....senang je nak cari memori corner nih...mmg tak sesatlah...

Time tu tak ramai kat restoran tu...so makanan pun dapat cepat...makanan kat sana mmg sedap terutama asam laksa....lagi pun mira mmg hantu asam laksa...eemmmm membangkitkan selera betol....boleh dikatakan semua menu yang kitaorang order...Mira bedal...manalah badan makin membolat


Tiba2 datang pulak cino penjual VCD haram...Haram haram pun beli jugak...bukan apa...duduk je..orang yg cari pelanggan nak pegi kedai malas. lagi pun bukan nak tengok ulang kali kan. Tapi malangnya....disebabkan kekenyang yang terlampau mira telah tetinggal CD tu....tak ada rezeki mira agaknya...dah sampai kat TESCO baru teringat....nak buek cammo

** air manggo kiwi yang amat-amat sodappppp
aku pasti datang lagi...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net