By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-Mar-2009 01:20 Email | Share | Bookmark
Karaoke@KTV Imbi

Sambungan citer XTVT ahad lepas.....lepas makan-makan kat kenduri kawin adik amy, watie sms ajak g KLCC.....tapi mira tak dapat join pun sebab dah janji dengan kakak angkat mira nak ambik stok Cocoa Collagen...tapi sudah tukar programmmm daaa....jumpa malam.....emmmm kalau tak boleh melepak dengan watie dan pau...

Lepas maghrib mira jumpa kak liena kat area Kuchai lama....jumpa kejap je sebab hari hujan tak selesa nak berborak lama...ni ha gambar yang sempat ambik...tak banyak pun adalah 2-3 keping je......

** Kalau nak tengok mira berkaraoke silalah ke fp book ye....

Lepas jumpa kak liena, mira call adik mira sebab nak ajak sekali makan kat luar... tapi dia kata dia kat karaoke KTV, Imbi...so mira ngan hubby pun bergerak lah kesana jugak...sampai je kat sana adik mira lepak kat luar....bilik full yg ada Bilik VIP itu pun masih ada orang...dalam 1/2jam baru leh masuk...so adik mira booked je VIP room tu. Sementara nak tunggu...mira ngan hubby soru dulu kat kedai mamak yg ada kat situ....punyalah lapa perut nihhhh last mira makan pun masa kat kenduri kawin tadi...mira makan nasi goreng ayam ngan roti bakar 1 set...semua habis beb mira makan....gambar tak sompek den nak ambik....sampai je makanan den terus ngappppp....dah tak tahan lapa sangat nih...... korang layan je lah gambar seterusnya nih.....




dari pukul 8 malam keluar pukul 3 pagi baru sampai rumah....mengantuk giler dah nih...sampai tak mandi....terus tido je


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net