By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 26-Jun-2008 03:13 Email | Share | Bookmark
Alhamdulillah...kini Mira Telah Hamil

Alhamdulillah kehadrat Ilahi kerana hari ini doktor telah mengesahkan Mira telah mengandung. Usia kandungan mira baru 6 minggu...terima kasih banyak-banyak yang tak terhingga pada kenkawan yang sentiasa mendoakan mira untuk memiliki cahayamata...Berkat doa semua akhinya ni lah saat yang paling mira tunggu-tunggu setelah 7 tahun berkahwin...

Ini adalah antara ubat dan urine test dari klinik yang mengesahkan mira mengandung...rasa macam tak percaya je...Alhamdulillah


Ni plak mira test semalam...mmg positif..tapi nak dapatkan kepastian mira gi klinik jugak...masa ni mira tak nak over excited sangat...cuma ambil langkah berhati-hati....tapi kini keduanya telah terbukti


Doakan Mira semoga kehamilan mira ni selamat hingga mira melahirkan...rasa Syukur pada Allah hingga Mira menitiskan air mata...dan inilah kali pertama mira melihat wajah Hubby mira yang amat gembira


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net