By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 29-May-2008 04:25 Email | Share | Bookmark
Makan Kat Kenny Rogers Plak

Hari ni 'Birthday' adik lelaki mira yang ke 25 tahun. Memandang hari ni dia kerja terpaksalah mira sambut semalam. Mira belanja makan je itu pun mengikut pemintaan dia. Lagi pun tepat 12 malam dia nak celebrate ngan member dia plak...

Sebelum tu mira nak citer sikit. Masa nak oder chicken mira 4 set half quater chicken...masa budak pompoan tu ulang pun mmg dia cakap half quater last2 bila sampai setengah dari badan ayam tu. Mak oiii besar plak...siapa plak nak makan banyak2 macam ni...pastu panggilan budak lain untuk check order kitaorang, mmg budak yang ambik oder tu thick macam tu. Tanya punya tanya rupanya budak pompoan tu kureng paham cakap bahasa omputih ni. Patutlah masa tanya bahasa melayu half quater tu apa dia tak menjawab asyik2 cakap macam dalam gambar rupanya mmg dia ingat half tu yang besar. Lagipun budak tu baru mula kerja semalam....mmg nampak dia blur aje...nasib baiklah mood mira baik so ambik aje order tu dan tapow 1 set...

Jomlah nengok gambar makan-makan mira kali ini. Tak habis-habis dengan makan







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net