By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Jun-2009 12:45 Email | Share | | Bookmark
Pengat Durian




Den nak kasi award den ni kat Pau http://fauzana78.fotopages.com/ kerana buat kali ke 4 Pau berjaya menempatkan dirinyer kat komenter terpantas den...Pau ko ni mmg pantas arrr...cayalah....bila lagi ye nak jumpe ko ni pau....


Wednesday, 17-Jun-2009 17:37 Email | Share | | Bookmark
Den diambang 31 tahun

Kalau nak ikutkan perancangan hari ni den nak ke Melaka...sebab apa...itu den tak boleh bagi tau..tapi perancangan den tak menjadi...akhirnye den balik labu ngan laki den...dan dapat jugak jenjalan kat Jusco seremban 2..citer tuh den update kendian...ni nak lepaskan N3 ni dulu....




Kalau tak silap den...komenter terpantas diberikan pada Wanie http://norwaninorwi.fotopages.com/ buat kali ke-2..betol tak wani..kali ke-2 kan...jadi silalah ambik award ni ye wanie....


Tuesday, 16-Jun-2009 15:40 Email | Share | | Bookmark
Tag Dari President TKB

Assalamualaikum semua...hehehehe kali ni lambat lagi den nak update..den malas giler sekarang ni...ni pun dah kena marah ngan Pn. President sebab tak siapkan keja skull..dari dia pegi bercuti sampai balik cuti pun tak siap-siap tag lagi...maap Pn. President...ni den siapkan yo..ko tengoklah selipar kecayangan ku...




Komenter terpantas kali ini den nak kasi kek ila http://hanizalia.fotopages.com/ kawan sama nangis tempoh hari...ko jangan nangis lagi yo ila..kang aku pun nak nangis jugak... ila ko ambik award ko ni yo..ikhlas dari aku...


Wednesday, 10-Jun-2009 01:54 Email | Share | | Bookmark
Karok @ Red Boxria, SOGO

TOLONGGGGGG sapa nak tolong den ni ha.....penyakit malas nak update den dah datang menyerang balik.....buat masa sekarang nih...kemalasan den tu makin menjadi-jadi larr....cerita banyak tapi nak update tuh malas sikit...

Ok lah..ni pun tengah merajinkan diri nak update citer baru. Ni citer hari isnin lepas...isnin ngan selasa Mira cuti sebab cuti lagipun cuti Mira banyak lagi...dari januari langsung tak pernah ambik pun. Ikutkan nak bercuti kat kemeren hailen tapi badan den penat lagi dari membuat kerja kat kenduri sepupu den ahad lepas...jadi kami suami isteri hanya jenjalan aje kat KL...tup tup tup....berkarok laaaa....apa lagi...kitaorang pun ajaklah member bujang Johor join sama. Kebetulan dia pun cuti...so marilah berkarok....

Ni kira first time berkarok kat SOGO selalu kat Low Yatt, Bangsar Shopping Komplek, KTV Imbi..ok jugak kat sini...makanan sedap sangat tapi yang paling best tang air nyer....ada pelbagai jenis air..leh refill berapa banyak air pun...larat dengan tak larat aje nak minum...jom lah layan beberapa picas berkarok kami tuh...





Lepas berkarok, Mira ngan suami tercinta jenjalanlah tengok sale kat SOGO nih..Mira tak apa pun tak beli...tak ada yang berkenan pun...Johar je dapat sambar dompet RENOMA dia...Mira cuma beli beberapa makeup kat situ...ada less jugak....lepas dah buat bayaran kami pun meronda-rondalah kat sekitar Tasik Perdana, Taman Burung dan Taman Rama-rama...tapi tak masuk pun sebab hari dah petang...next cutilah kitaorang abiskan masa kat situ...nanti leh shoot gambo...

Ok komenter terpantas kali ni Mira nak kasi kat Abang Meor http://meorjay.fotopages.com/ Tahniah Abang Meor..lain kali pantas lagi yek...Mira pun nak ucapkan terima kasih pada Abang Meor atas tunjuk ajar beliau dalam mengendalikan DSLR nih...lain kali leh ajar buat editing plak ye Abang Meor... Ok ni award khas untuk Abang Meor...sila lah ambik ye


Friday, 5-Jun-2009 13:49 Email | Share | | Bookmark
Dinner ngan Kak Mal + Birthday Suprise

Sebelum aku nak memulakan karangan aku ni...aku nak ucapkan jutaan tima kasih kat Salleh...Kak Mal ngan TKB....tak tahulah aku nak gambarkan cam ner perasaan aku ni...korang mmg member paling best sangat....

Seronok...gamat...meriah itulah yang dapat digambarkan pada Majlis makan malam bersama Kak Mal http://amal5041.fotopages.com/ sekeluarga. Semuanya telah di aturkan oleh En. Salleharon http://salleharon.fotopages.com/ abang teddy kita..Mira ngan Ila tumpang Pidah dan kami adalah orang terawal yang sampai kat Starbucks Kota Damansara. Sampai je tengok Kak Mal n famili tengah lepak kat luar sambil menungguh TKB yang lambat tiba...Pastu kitaorang lepak kat dalam...sementara menunggu yang lain kitaorang berborak dan berposink ngan Kak Mal dulu...anak-anak Kak Mal pun baik semuanyer...sopan santun..sporting macam Kak Mal ngan Abang Mus husband Kak Mal....Mira tengok Abang Mus ni ada rupa pelakon larrr tapi tak ingat apa nama...jom ler layan beberapa picas makan malam tersebut

Gelagat TKB kalau dah berkumpul dan berjumpa...pasti gamat suasana..manalah salleh tak syok melayan anak dara dan bini orang nih...



Bila semua dah ada baru salleh mempersilakan gundik-gundik macho dia mengeluarkan beberapa hidangan kepada kami yang tengah kelaparan bak harimau kelaparan...


Masa masing-masing sibuk makan, berborak dan ketawa sakan tiba2 salleh bawak keluar besday kek untuk Arin..HAHAHAHA terkejut jugak Arin...pucat jap muka dia...cam tak caya je kot...tapi keadaan cool dengan Arin yang sentiasa cool.....Cam biasalah kalau besday ni...mesti kena nyanyi ngan tiup kek kan...happy besday Arin....tapi ada 1 perkara yang tak di sangka sangat...korang ni mmg bertuah betol lah...dengan jayanyer telah membuat aku terharu hingga menangis... aku nangis bukan apa..aku terlampau terkezut dan jugak Johar tak ada kat sisi aku...sian aku..tiap lilin colang-colang...arin ada watie...aku.....nasib baik ada korang..hehehehehe tapi aku nangis kejap jek pastu aku ketawa sakan...hahahaha....sebabnyer aku teruja tengok kek ngan adeyah seksi itu...auuwwww...mak dah try u...muat...seksi gitew....tapi ada 1 benda yang best.....ila.....ila...pun nangis....nanti aku nak tanye dia...naper dia nangis.... dan ini lah baru dikatakan teman suka dan duka bersama...susah senang jugak bersama..bak kata Kak Zue cubit peha kanan peha kiri pun terasa sakitnye...i Luv u All...muahhh..muahhh...muahhh...tima kasih banyak-banyak kat salleh atas semua layanan dan hidangan yang super power itu... Eh besday aku 17 June tau....jangan lupa wish lagi kat aku...kalau nak bagi adeyah lagi pun tak pe...aku sudi menerimanyer...wakakakakaka





Dan ini adalah sebahagian adeyah yang aku dapat...semua pun aku suka...kiut-miut dan warna pink gitew...macam tau-tau aje aku suka pink color...nasib baik tak ada katak...kalau tak mau jadi pilem ali setan malam tuh..pada watie...akak nak mintak maap....adeyah yang watie kasi tu tertinggal dalam keter pidah...nanti n3 17 Jun sempena real besday akak tu akak masukkan gambar deyah dari watie tu ye..Barang banyak sangat sampai tak perasan plak...pegi kosong balik macam balik shopink aje..


Komenter terpantas bagi edisi lepas jatuh kepada Dak Pidah http://cikbedahlaser.fotopages.com/ bini si sarip aka sirap aku tak cakap...Pidah yang cakap... ..ha pidah jangan lupa gantung award ni kat FP ko...


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net