By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 27-Jul-2009 05:45 Email | Share | | Bookmark
Birthday N3, Risik & Bersama Idham

Sebelum Mira nak citer benda lain..Mira nak ucapkan Happy Birthday pada SAL (MELAKA), SALLEH, KAK AZUE dan ITA (JOHOR)..semoga kalian diberikan kesihatan, rezeki dan dipanjangkan usia oleh Allah...Terima kasih kerana kalian sudi bersahabat dengan Mira...dah semoga persahabatan kita ini akan kekal...dengan ini terimalah N3 dan ucapan dari Mira untuk kalian...


Ni plak masa nak pegi merisik anak dara orang untuk Nizzam ni. Nizzam ni anak angkat pada famili Mira...dia anak yatim piatu...sedara tu ada tp jauh dan memandangkan sedara-mara Nizzam ni jauh jadi dia meminta ayah Mira tolong risikkan syakila untuk dia...ayah Mira ok jek..hehehehe first time time Mira nak dengar orang berbincang masa merisik ni..dulu-dulu kena risik jek..hehehehehe (maap ye syakila nyer tak ada..dia masih belajar...ni pun tak balik..dia cuma bagitau jek famili dia jek yg kata kitaorang nak dtg merisik)


Balik dari merisik tu..Mira ngan famili lepak jap kat gerai makcik Mira yang berniaga...tiba-tiba cousin Mira yang baru dapat anak pertama datang...hehehe dah besar dah anak dia...Idham....cerdik plak tu...ngan semua orang pun dia ok...ha...tengok arr beberapa piccas Mira ngan Idham ni...eee geram tau...comei giler Idham ni..lepas tu asyik ketawa jek...




Quote:
Buat kali ke-5..komenter terpantas jatuh kepada...jeng..jeng...jeng.....

Saudari Pau http://fauzana78.fotopages.com/ sila-sila pau ambik award ni yo...jangan lupa gantung kek fp ko plak yo...tp bila lah den nak mencopot kek fp ko plak pau....asyik tak sompek yo


Friday, 24-Jul-2009 01:13 Email | Share | | Bookmark
Martabak Mengkasar ... akhirnya dapat jugak rasa

Mira sebenarnya memang teringin giler nak makan Martabak Mengkasar ni. Dari N3 member-member FP pegi makan kat Pahang tu...sejak tu rasa nak sangat rasa...macam manalah rasanya kan..Dahlah Mira ni memang penggemar Martabak..dalam hati mesti kena makan ni...

Bila Watie ngan Kak Azue cakap Restoran Martabak ni akan dibuka kat Wangsa Maju lagilah membuak-buak rasa nak makan...Perancangan ngan TKB pun dah banyak kali di buat tapi belum rezeki kot..asyik tak menjadi je...Dan pada hari Isnin lepas....Mira ajak adik ngan Somi gi makan sana...kali ni terus ok...apa lagi terus arr siap-siap..masa tu dah nak pukul 10 malam...Mira tepon Dana ngan Kak Azue tanya lokasi...nasib baik senang carik...tak yah nak pusing-pusing. Sampai jek sana Restoran tu lenggang sikit..maybe dah lewat kot, nasib baik bukak lagi kalau tak kempunan lagi mira jawabnya...




Quote:
Mira nak kasi Award Komenter Terpantas buat Ita http://ita-razif.fotopages.com/. Ni award pertama untuk Ita ni..so ita len kali copek yo..nanti leh den buek award khas utk ko



Monday, 20-Jul-2009 01:18 Email | Share | | Bookmark
Up & Down Town

ASSALAMUALAIKUM SEMUA

Oklah kali ni Mira nak citer pasal XTVT pada malam jumaat minggu lepas...Ni sebenarnya XTVT nak cari makan. Setelah bincang akhirnya kami bergegas ke Uptown Damansara..Jam pun dah pukul 11 malam..eemm baru nak kluar rumah...sampai jek kat kedai tu tengok-tengok dah tutup...tak tahulah kalau tak bukak atau dah tutupkan. Nampaknya bukan rezeki kami..tup tup tup nampak durian lagi...eemmm apa lagi..serang arrr..kali ini makan durian kat Durian Kualiti betul-betul kat Uptown lama...aduhaiiiii memang berkualiti habis.....kali ni makan 3 bijik durian je tapi puas sangat-sangat..memang piauuu punya rasa...kitaorang makan durian 101, Durian Labu Emas ngan Durian Raja Kunyit...3 bijik ni aje dah RM 95.00..tapi puas giler....dan yang bagusnya gerai ni..semua disediakan..tisu, tempat basuh tanggan pada tiap-tiap meja dan air free...tp air kosong arr bukan air botol atau tin tau...ha....kalau-kalau nak rasa leh lah korang try makan durian kat sana...kualiti habis




Lepas makan puas makan durian kitaorang plan nak jalan plak...tapi kat mana yek...eemmmm DOWNTOWN CHERAS....so bergegaslah kami kesana...taklah sopink apa pun cuma rembat 2-3 jenis barang jek...


Lepas penat jenjalan...perot lapa lagi...emmmm nak makan apa plak yek..tak nak lah makan nasi atau makanan berat yang lain..tiba-tiba ternampak barisan peniaga yg menjual steamboat dan satay ikan..aduh sedap jugak sesekali layan makan kat sini..lagi pun ada table kosong...kami pun apa lagi duduk arr kat situ...memilih dan menikmati steamboat dan satay ikan....tiba-tiba tingat plak masa zaman sekolah-sekolah dulu...sementara nak tunggu bas sekolah mesti beli satay ikan kat pak indon nak motokar...




Beberapa piccas pohon tempat kami mamam...


Quote:
Ni Mira nak tepek award yang dapat dari Dana http://houridana.fotopages.com/ ...tima kasih ye Dana.


Quote:
Ni plak dapat dari Zai Kulim http://zbintim.fotopages.com...ikutkan dah byk gak dapat award dari Zai tapi tak rekod plak..Sebagai tanda tima kasih Mira pada Zai..Mira sematkan award di sini..Pada Zai..tunggu kedatang kami ke Penang yer...Semua dok pakat nak gomol Akif ni..standby ye..


Quote:
Tahniah pada Kak Bay http://kimiein.fotopages.com/ atas mencopot terpantas di FP Mira kali ni..Ni award Kak Bay yang ke-5 tau..so Kak Bay sudi-sudilah menerima award dari Mira yang tak seberapa nih..harap Kak Bay sudi menggantungnye di rumah Kak Bay



Friday, 17-Jul-2009 15:11 Email | Share | | Bookmark
MU Training

Alahai malasnya Den mengarang citer malam-malam buta ni...Ni den update cito tadi yang somi den g tengok sessi latihan pasukan bola MU yang akan menetang Malaysia besok...yang pastinya Den minat MU...Den tak letak banyak gamba pun..maleh arrr bukannya nampak apo pun..nampak dorang lari sana lari sini jek...




Quote:
Buek pertamo kali ha...award ni den nak kasi kek kawan yang den suko sangat sakat ..iaitu Salleh...http://salleharon.fotopages.com/

Quote:

Ni den tepek award den dapat dari Dak Ina...wo manyak cun woooo...timo kasih yo NA
http://fazzarinna.fotopages.com/


Wednesday, 15-Jul-2009 01:24 Email | Share | | Bookmark
Mawar Merah & Dragon Fruit

HANYA SELINGAN...TAK ADA GAMBA TERBARU DEN NAK UPDATE... HANYA ADA MUNGER ROS NGAN DRAGON FRUIT YG DEN BELI KEK PASAR MALAM...yang peliknya..asal den makan Dragon Fruit ni den Cirit-birit..naper arr..korang ada rasa cam den tak...ke..perot den tadi serasi ngan buah naga nih...tapi den suka makan....sakit pun sakit lahhhh asalkan dpt makan buah ni..sodap



DAN DIKESEMPATAN INI DEN NAK UCAPKAN HAPPY ANNIVERSARY BUAT SEMUA MEMBER-MEMBER TKB UNTUK KALI PERTAMA. SEMOGA PERSAHABAT INI KEKAL HENDAKNYA..INSYALLAH

Quote:
Ni plak award untuk watie http://shahwatie.fotopages.com/ buat kali ke-4 nih...amboi watie dah makin banyak award dari akak ye....kumpul lagi ok...tapi jangan lupa sematkan award ni di rumah mu..

macam mana watie..suka tak ngan award baru nih..



[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net