By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  [50]  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 14-Aug-2007 14:52 Email | Share | | Bookmark
Holiday kat PD

Maisara yg mcm jantan
rehat kejap
Hakim yang montel
View all 6 photos...




Aku bercuti kat PD aje....dekat....nak pegi jauh tak tau nak pegi mana. Hubby aku booking kat Ancasa Resort. Memang puas hati. Apartment lengkap dengan perabut, taman permainan, sebelah ngan pantai dan macam-macam lah. Aku planing nak pegi lagi....bawak anak buah aku yang nakal-nakal tu...tengok ajelah persekitaran yang sempat aku tepek nie.....mmg tak rugi.......


Saturday, 11-Aug-2007 16:51 Email | Share | | Bookmark
Birthday Aku

Saja-saja aje aku nak share besday aku yang dah lepas. Bukan apa aku tak de masa nak masukkan kat dalam photopages aku nie. So ari ni aku free...aku buatlah....

Aku happy sangat sbb besday kali ni aku sambut kat Hotel Istana bersama Abang Ipar aku sekeluarga dan bersama suami tercinta. Aku tak tahu pun yg mereka ni nak buat surprise.....best...makan pun best...nyammm.....nyammmmm









Saturday, 11-Aug-2007 16:19 Email | Share | | Bookmark
Echa & Dina

 
 
 
View all 4 photos...



Sunday, 29-Jul-2007 15:10 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Pak Peng & Miza

Pengantin Pompuan Siti Nurhamiza
Pengantin Lelaki Pak Peng
Meengigil tu...maklumlah akad nikah...
View all 15 photos...


Saturday, 7-Jul-2007 06:17 Email | Share | | Bookmark

Isi perut kat KFC
Inilah aku
Suami tercinta...yg tengah tu..
View all 13 photos...


bergambar dulu....hari hujan

Rasanya dah lama aku x gi genting. tp pada hari tu rezeki datang. semua perbelanjaan di sponsor leh abg ipa aku. apa lg.....happy giler lah.....segalanya d tanggung halal....best......
org yg plg hapi tentulah anak buah ku yg 3 kerat tu.....syok tgk gelagat diorg....nanti nak gi lagi


[<<  <  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  [50]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net