By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Oct-2009 02:57 Email | Share | | Bookmark
Raya Sekitar Rembau & Somban

Memandangkan sekarang semua ada mood raya..so mira tempekkan gambar raya lagi..dalam sebulan ni korang tengoklah gambar raya ye..nak gambar apa lagi kan...dah itu aje aktivitinya...

Kali ini 1 hari beraya kat sekitar Rembau, Pedas, Linggi dan Somban..dapatlah terjah beberapa rumah (6 rumah) sedara belah Suami. Tapi malamnyer Mira sempat gak gi OH dan Besday Celebration kat umah Kak Azue..ha yang itu Mira update kendian OK...saje je nak suruh korank terjah kat FP Mira nih... Tak yah citer panjang yek..tengok ajelah gambar raya kali ni...









Ada beberapa rumah yang Mira nak snap gambar...mula-mula tu memang mood ok tapi dah masuk rumah ke-4 semua dah malas...mana tak nya...dahlah panas...penat..kenyang giler plak tu..perot Mira ni sampai dah ketat tau..tak ada ruang lagi nak isi... ...

Ok kali ini mira nak tempek award-award yang lepas yg Mira belum kasi lagi...HD dah sihat..barulah boleh buat...mood pun dah kembali ok sikit

Untuk Kak Baayah (Terpantas buat kali ke-6)


Untuk Abang Meor (Terpantas buat kali ke-2)


Untuk Gebang (Terpantas buat pertama kalinya)


Tuesday, 29-Sep-2009 13:37 Email | Share | | Bookmark
Edisi Raya Pertamo dan keduo

Assalamualaikum dan Selamat Hari Raya pada semua yang sudi masuk kat fp Mira nih...Maaf Zahir Batin.

Nampaknyer bersawang lagi fp Mira ni..selagi tak kena tegur memang tak update..citer ada tapi kali ni Mira nak langkah bendul...kali ni citer pasal raya terus...kalau ada masa nanti mira update citer yang lepas-lepas termasuklah citer berbuka pose...tapi ada orang nak tengok ke.. sudi-sudikan lah ye...

Ni ada beberapa piccas gambar masa raya pertama dan kedua...campur sekali dan dikesempatan ni Mira nak ucapkan Happy Besday buat anak buah Mira yang jatuh pada Raya Pertama tapi Mira buat kezutan pada Raya Kedua..baru surprise kalau tak dia dah tahu dah... jom layan jom..

Potret bersama keluarga Mira yang kecik


Mintak maaf dah ampun dari suami tercinta....dalam setahun banyak gak buat dosa nih..hehehe



Beberapa keping gambar masa beraya kat kg...punyalah kenyang sampai nak ambik gamba pun maleh


Ni plak masa raya kedua...bergambar bersama keluarga Husband yang agak ramailah jugak...


Ni plak masa mertua dan ipar beraya kat umah







Masa beraya kat rumah AG bakal biras yang tak jadi sebab arwah adik ipar Mira dah meninggal dunia kerana jantung berlubang..





Sebelum itu Mira nak mintak maaf sangat-sangat sebab tak dapat nak siapkan award pada kenkawan yang mencopot terpantas...External HD Mira tu masih kong lagi...belum sihat...so layan gambar je lah ye...sorriiiiii


Friday, 11-Sep-2009 02:22 Email | Share | | Bookmark
Projek Amal & Kad Raya

Assalamualaikum semua...maaf sekali atas kelewatan Mira nak update..tak tahu lah sekarang ni..semalam FP Mira langsung tak boleh bukak tapi FP kenkawan lain ok jek...haiii masalah betul sampai nak update pun dah ilang mood. OK seperti sedia maklum pada Ahad ni ada Projek Amal dan Majlis Berbuka Puasa bersama anak-anak yatim kat Puchong, untuk keterangan lanjut sila ke http://azueriena.fotopages.com/ Ni Mira tempekkan tentative berkenaan. Pada mereka yang telah memberi nama pada Kak Azue jangan lupa hadirkan diri ye. Insyallah kita berjumpa di sana ye.



Dikesempatan ni jugak Mira nak tempekkan sekali kad-kad cyber dari kenkawan semua...Wah cantik-cantik ha kad raya korang...Mira tak sempat lagi nak buat kad raye lagi...

Kad dari Jassnani ( http://jassnani.fotopages.com/ )


Kad dari Kurie ( http://kurie07.fotopages.com/ )


Dari Watie ( http://shahwatie.fotopages.com/ )


Dari Lela ( http://tiwabanos.fotopages.com/?source=921935 )


Dari Pau ( http://fauzana78.fotopages.com/ )


Dari Fazzarinna ( http://fazzarinna.fotopages.com/ )


Dari Abang Meor ( http://meorjay.fotopages.com/ )


Dari Liya ( http://elliiyyelos.fotopages.com/ )


Dari Mr. Amin ( http://minmolek77.fotopages.com/ )


Dari Kak Mal ( http://amal5041.fotopages.com/ )
[/size]


Sunday, 6-Sep-2009 12:52 Email | Share | | Bookmark
Penang Part 4

Sekali lagi dah bersawang FP Mira ni..semenjak FP tak leh bukak ditambah plak photobucket ada masalah penyakit malas tu makin menjadi-jadi...so Mira update dekat FB jek...tapi ni Mira nak habiskan citer masa kat Penang hari tu..ni part terakhir dah..citer kami berakhir di Bukit Bendera, Makan kat Line Clear, jenjalan cari buah jeruk, makan cendol dan rojak buat seterusnya balik KL...sebelum balik KL kami rancang nak singgah ke Perak jumpa Kak Bay tapi apakan daya kami...semua dah sakit. Arin dengan demam campaknya..watie ngan ila dah domam, mira plak dah batuk..so kami rasa baik terus balik KL je...masing-masing pun dah kepenatan ya amat dah...opppsss lupa plak nak cakap..mira tak ada kolesi gambar makan kat line clear dah seterusnya...sebab apa tau...sebab bateri kamera tak sempat charge...so kenalah tengok kat fp yg lain ok..

Beberapa piccas masa kami kat Bukit Bendera...tima kasih pada zai ngan kak ina sudi temankan kami jenjalan ha..seronok sangat ngan korang...


Oklah memandang gambar pun tak banyak..kat sini mira akhiri dengan permandang
senja d tepi pantai. Gambar ni diambil dari chalet kami...mmg mira tunggu sangat saat macam ni...akhirnya dapat gak....mira suka sangat tengok gambar ni...tenang je rasa



Quote:
Award komenter terpantas nanti mira siapkan...bukan apa external hard mira masih d hospital sebab sakit..semua element ada dalam EHD tuh..untuk gebang....nanti mira siapkan award tu ye


Wednesday, 26-Aug-2009 03:03 Email | Share | | Bookmark
XTVT kat Penang & Alor Setar (Part 3)

Apo konolah dengan FP sekarang ni..nak update tak boleh-boleh..ke Mira jek yang tak boleh update ni..masuk FP boleh tapi kejap tu..page error...nak jenjalan kat FP kenkawan pun sama gak..tu yang Mira bagi komen kat FB jek..Ni pun torai...kalu boleh alhamdulillah....

Ok ni sambung lagi XTVT kami jenjalan sekitar Penang dan Alor Setar...

Ni masa bekpes kat 1 kedai mamak tepi jalan..Kat mana tu Mira dah lupa arr...tapi makanan kat sini lain sikit dari KL..Mira order Roti Bakar...roti bakar kat sini bukannye macam selalu yang kita beli kat kedai yang letak Kaya ngan Marjerin tapi kat sini roti bakar diletak plak ngan telor setengah masak...Mira ni bukannya makan sangat telur setengah masak ni..tapi nak cuba..order gak lah...Dan bekpes kami ni telah dibelanja oleh Pakcik PI...tima kasih ye Pakcik PI...kenyang perut kami ni...Alhamdulillah


Lepas makan singgah plak beli roti segar dari Kilang...


Lepas makan dan beli roti kami semua bergegas plak ke Kedah nak pegi umah Kak Amal..Mira rasa cam jauh dak dari Penang nak ke umah Kak Mal...sampai terlelap dalam keto...ke kami yang tak cukup tidur..
Sampai je kat umah Kak Mal...Mira terus melulu ke dapur..wakakakaka..mak aiiii terkezut den...Kak Mal baru kluarkan 3 ekor ayam rosemarry dari Oven...tiba-tiba perut terus lapa giler...baunya tak leh tahan tau...di tambah plak dengan beberapa hidangan yang tersedia atas meja..cayalah Kak Mal...masakan Kak Mal ni Super Da Boom lahhh....sodapppppp




Sempat gak g bergambar kat Rumah Tun Mahathir ni..lepas tu ujannnnnnn...semua cabut lari..nak tangkap gambar pun tak sempat


Kami tak jenjalan sakan kat Alor Setar tuh..insyallah kalau ada masa kami terjah kat sana plak..lagi keadaan cuaca hari tu tak mengizinkan kami meronda-ronda sakan..hujan bukan main kuat lagi..jadi kami terus aje balik ke Penang..ingat nak singgah makan mee udang sungai dua pun tak dapat last-last kami makan je kat Tesco Extra Seberang Perai..first time Mira makan Mee Udang ni..eerrmmm memamg sedap...rasa cam nak tambah lagi jek...


Lepas makan perut pun dah kenyang kami ingat nak balik chalet tapi tersinggah plak kat Starbucks..nak makan dah kenyang..jadi beli air je lah..dan masa ni lah watie dah mula demam...dan malamnyer kami sempat jugak jenjalan kat sekitar night market ni..bagi Mira boring jek...tapi yang best DVD kat sana murah...Salleh ngan Kak Azue bukan main memborong DVD kat sana..



NANTIKAN PICCAS2 KAMI DI BUKIT BENDERA BERSAMA ZAI KULIM DAN KAK INA...

Quote:
Buat kali ke-5...award ni Mira nak kasi Watie. Dalam demam-demam sempat plak dia mengecop tempat pertama tuh...tahniah watie...terimalah award dari akak...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net