By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-May-2009 18:37 Email | Share | | Bookmark
Bola Lagi

Semalam (Khamis) Den ikut lagi somi den lawan bola kat Taman Ulu Pudu iaitu sebelah ngan Bangunan PGRM....balik keja somi den ambik den pastu terus zooommmm kek sana...kali ni den tengok somi den tu asyik naik angin je ngan anak buah dia...mana taknyer sebagai kapten tengok anak buah yang main entah apa-apa....Ya ampunnnn kalah teruk kau...5-0 malunyer aku...aku pulak yang malu

Inilah sebahagian gambar yang sempat aku hambik...korang layan je la ye...




Makanan aku......




Tahniah Lela..kali ni ko berada di tangga teratas sekali...Ha ambik award ko ni ye...sematkan kek dalam FP ko...lain kali terjah lagi yo...TAHNIAH...TAHNIAH..


Wednesday, 29-Apr-2009 01:35 Email | Share | | Bookmark
Lawat Member Bersalin

Boleh dikatakan bulan ni aje ramai plak kawan den yang dapat Baby...Kalau nak dibilang adalah sampai 5 orang...sepupu den aje dah 3 orang yang bersalin tapi den jugak yang tak ada apa-apa lagi.... nampaknyer den kena tunggu dan berkerja keras lagi nih

Semalam waktu lunch den ngan member opis den sempat pegi melawat member den yang baru bersalin tu kat Sime Darby Healthcare, PJ sebelum tu kitaorang pegi beli hadiah dulu..tapi excited punye pasal nak tengok baby den lupa plak nak ambik gambar adiah tu...tapi cantik tau...geram plak den tengok barang-barang baby ni....Ni ha baby...comei kan...mak baby den tak ambik sebab sibuk berborak..



Lepas keluar dari hospital den tengok cuaca bukan main panas lagi. Masuk je dalam kete rasa macam duduk dalam oven je...bila dah paneh macam ni dalam kepala otak ingat air sejuk je...Den ngan kawan den tu pusing-pusing la cari ABC....kalau dapat ABC memang syok ni....dan akhirnyer dapat jugak apa yang dihajati. Den tapau je..makan kat opis.....koranglah tengoklah kesedapan ABC nih...


Ni plak makan malam den ngan somi den bertemankan Kak Ju peniaga Laksa kat area umah den ni ha...kiraorang makan CKT...CKT kat umah den ni memang sedap giler. Banyak jugak artis yang datang. Setakat ni den pernah nampak Adiba Noor, Liza Abdullah, Danny ngan pelakon-pelakon Gerak Khas...korang patut rasa...den cakap memang sedap beb.....korang tengok je lah gambar nih...


Tahniah den nak ucapkan kat Wani kerana berjaya menjadi komenter terpantas...first time nih wani dapat memboloskan diri....ok wani lain kali cop lagi yekkk


MY BLOG : http://mirajohar.blogspot.com/[/size]


Saturday, 25-Apr-2009 16:49 Email | Share | | Bookmark
Lunch @ POPEYES

Assalamualaikum semua.......

Ikutkan hari ni mira nak jumpa watie ngan k.azue kat restoran puteri Damasara...tapi entah macam mana kitaorang tak dapat cari tempat tuh...dah hampira 5 kali buat U-turn kat One Utama tuh....tapi jalan punye jalan memang tak jumpa......call tu dah brapa banyak pun tak tahulah....tapi nilah nama nyer bukan rezeki.....kami tak berjumpa jugak. Jam pun dah pukul 2.30 petang....perut dah lapa giler....lagi pun mira ngan hubby memang belum makan apa lagi nih...ingatkan nak makan sedap bersama-sama mereka...tapi nak buat macam mana kan......

Akhirnya mira sms kzue cakap yg kitaorang blah aje....cari haluan sendiri....nak cari makan....kitaorang cari makan kat Taman Tun....so jumpe lah POPEYES ni...tak pernah makan lagi.....kira first time....emmmmm sedapppppp


Ini antara hidangan yang kitaorang order....banyak jugak sampai tapau bawak balik rumah...bila perut dah terlampau lapa makan sikit pun dah rasa kenyang kan....


Aku....makan dengan pelahap nyer.....lapa giler sihhhhhh tak terkata lagi dah menggigil 1 badan aku nihhhh


Dah kenyang makan apa lagi balik lah lagi pun husband mira ada game bola petang ni so tak de lah nak kemana...


Buat kali ke-3 nyer Zai telah berjaya menduduki tempat terpantas lagi dalam edisi yang lepas...cepat betol zai ni kan......

TAHNIAH PADA ZAI DAN MR'T' ATAS KELAHIRAN PUTERA PERTAMA MEREKA...TAK SABA NAK TENGOK WAJAH BABY ZAI KAN...SAMA-SAMA KITA TUNGGU CITER TERBARU DARI ZAI NANTI....TAHNIAH SEKALI LAGI UNTUK ZAI


Khas buat Zai.......(comelkan baby zai...macam zai comeinyer....) gambar baby ni mira cilok dari wani .... akak cilok ye wani...untuk tatapan kenkawan jugak....hihihihi


MY BLOG : http://mirajohar.blogspot.com/


Wednesday, 15-Apr-2009 14:46 Email | Share | | Bookmark
Sang Kombang

Siapa dah baca blog mira dah tahu pasal citer kombang nih...tak pelah mira citer lagi kat sini ye..citernyer begini....

sebenarnya kombang ni belajar berenang kat dalam bekas minum kucen mira. mula-mula tu naik hairan jugak mira tengok...naperlah kucen ni lain macam je...pastu mira pun g lah tengok...rupanya kombang ni sedang beraksi...mira biarkan aje lah sebab kelakar tengkok gelagat kucen mira ni...tapi kejap tu mira g tengok balik...mana plak pegi kombang nih...tak ada......eeemmm mana plak pegi nyer ni....agak-agak korang kat maner yek....bak kata zai...kucen mira makan...mira pun rasa macam tu..haiii nasib ko lah kombang....tak dapek den nolong... (kejam keh aku nih)



Ni plak masakkan untuk makan malam...ala masak biasa je...


Komenter terpantas kali ini ialah bakal mummy sikit masa nanti...Tahniah ye zai...tak saba nak tengok baby zai nanti...



RUMAH BARU MIRA : http://mirajohar.blogspot.com/
Facebook : search mirajohar


Wednesday, 15-Apr-2009 09:26 Email | Share | | Bookmark
PINDAH RUMAH BARU

HAHAHAHAHA TENGOK TAJUK MESTI KORANG INGAT MIRA NAK PINDAH RUMAH BARU YANG BERHARGA RIBUAN DAN JUTAAN RINGGIT KAN. JAWAPANNYER ADALAH SALAH..... MIRA NAK BAGI TAU NIH...MULAI SEKARANG MIRA AKAN BERPINDAH KAT RUMAH BARU CYER TAPI FP NI TETAP MENJADI POJAAN HATI KU TAPI KURENG SIKITLAH NAK UPDATE....INI BUKAN BERMAKNA MIRA NAK LUPAKAN KORANG TAU...OHHHH TIDAKKKKK KO LAH SAHABAT CYBER DUNIA DAN AKHIRAT....

KORANG JANGAN LUPA DATANG TAU...KALAU TAK UPDATE KAT SINI MAKNERNYA KAT RUMAH BARU...KORANG CLIK AJE KAT SINI :

http://mirajohar.blogspot.com/


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net