By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Saturday, 9-May-2009 16:46 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Fawzy & Munirah

Sebenarnya perkahwinan mereka ni dah seminggu berlalu...iaitu pada 2th Mei 2009 bertempat di Dewan Tabung Haji...aku belum ada masa nak update citer perkahwinan diorang nih...Pengantin lelaki tu kawan pada husband aku...dia tu partime bodyguard Mawi...terkejut aku tungok susuk tubuh dia...mak aiiii bukan main besa daaaa....muka pun garang je...tapi hati dia baik.....kan Fawzy.....

Majlis perkahwinan diorang di dijalankan secara protokol...Ya Allah...perut aku ni punye lah lapa..menggigil rasanyer seluruh badan aku ni..nasib baik ada keropok...buah-buahan dan coklat....aku tak hirau dah...perot dah lapa...aku makan je...lantaklah orang nak pandang ke .....tapi bagi pendapat aku....aku lagi suka majlis biasa je...senang...sampai ke terus makan...lepas makan baya tollll

Ni lah sebahagian gambar yang husband aku ambik....hari tu aku baik sikit...duduk diam je...sampai naik kebas montot aku... tapi yang paling bestnyer...lepas balik dari kenduri tuh..kitaorang cari makan lagi..... makan tadi tak puaslah....duduk ngan bos-bos...lauk pun macam dah kureng..nasi je leh tambah....tapi lauk....haiii tengok ajelah bekas dah kosong.....




Dah keluar dewan tu sempat lagi aku bergambar ngan husband aku..pengantin tu tengah sibuk ngan tetamu...so tak de lah gambar aku ngan pengantinnnn Sebelah tu kawan suami aku ngan isterinyer...Man & Ikin..pengantin baru jugak ni...baru 3 bulan kawin


Ni dia...President TKB iaitu Dek Ina http://fazzarinna.fotopages.com/ telah berjaya berada di tangga terpantas sekali....bagus...lain copek copek laie yoooo....den happy sangat...akhirnya dapat jugak kita bertemu yo...ko mmg comei ngan becok...


MY BLOG : http://mirajohar.blogspot.com/


Friday, 8-May-2009 02:02 Email | Share | | Bookmark
Adiah Anniversary

Semalam rancangan aku nak pegi melawat Salleh kat Hospital. Alih-alih husband aku sampai je opis aku terus dia ajak pegi Mid Valley...aku tanyalah naper...kalau tak bukan main payah dia nak jejak kaki kat sana...pastu dia cakap nak belikan aku hadiah sempena anniversary kami 25 Mei nanti...aku pun naik hairan...tarikhnyer belum sampai adiah dah dapat...ahhhh tak kisahlah..kang tak dapat apa-apa lagi sakit hati...

Sampai je Mid Valley husband aku tanye kedai kamera...jeng jeng jeng ni mesti nak belikan aku kamera yang aku selalu mintak tu....ya ampunnnnn...betol lah...akhirnya husband aku beli jugak...mula-mula husband aku minat kat Canon 1000D tapi setelah meminta pendapat hikmat nasihat penjual tu..husband aku memilih Nikon D60...harga pun lebih kurang...stok Nikon pun baru je sampai...memang rezeki aku lah....

Ni masa kat kedai...memilih...diajar dan macam-macam lah...


Aku tak pandai lagi nak pakai Kamera nih....nak kena godek-godek nih...buat pertama kali...ni lah model tak berbayar....LEO


Lepas beli kamera...husband aku nak beli kasut pulak...aku pun tak tahu brapa banyak kasut dia nak beli....tak kisahlah...duit dia....aku temankan je...


Aku nak ucapkan ribuan tima kasih kat husband aku kerana telah menunaikan permintaan aku....sampai bernanah aku mintak kamera ni...tiap-tiap hari aku minta...akhirnya terlaksana jugak....Thanks HONEY...muahhhhhhhh

Komenter terpantas kali ni aku nak bagi kat Kak Aini http://aini-ann.fotopages.com/ kesian tau kat Kak Aini sebab dia telah dirompak masa nak tutup gate umah dia...alhamdulillah kak aini tak apa-apa...saba ye kak....


Thursday, 7-May-2009 05:13 Email | Share | | Bookmark
Makan PREE

Ni citer semalam bersamaan hari Rabu.....apa lagi pasal makan lah..adik aku belanja makan....aku asyik pau dia je...hihihihi sapa lagi aku nak pau kalau bukan adik aku..... heheheh ari isnin dia belanja kat kodai kek Taman Kobena semalam plak kat Restoran Rosdet Kampung Baru...ni kali k2-2lah aku makan kat sini...Mulanyer kitorang nak makan kat Shah Alam...tapi bila sampai sana tengok-tengok kedai tu tutup...Hampeh betolll....jauh-jauh datang tutup lah plak...so kitorang buat keputusan makan kat Rosdet ..lagi pun perot lapa giler...1 hari suntuk tak makan nasi...lagi pun makanan kat restoran ni sedap..dan cepat...memang sesuai untuk kitaorang yang kebuluran ni..lagi pun waduuuuuhhhh memang puas hati giler makan kat sini.....

korang tengok ajelah N3 aku semalam ye...besok lusa aku nak update citer kawin pada ahad lepas...bodyguard mawi yg kawin....






Kali ni giliran Iezah plak mendapat komenter terpantas untuk N3 aku yang lepas iaitu TIRAMISU...senang-senang korang lehlah layan FP Iezah...Ha Iezah jangan lupa cop tompek terpantas lagi yo



Wednesday, 6-May-2009 04:45 Email | Share | | Bookmark
Tiramisu

Kalau cakap pasal tiramisu ni mesti semua orang suka kan...Aku pun suka jugak dengan tiramisu....punyelah suka aku suruh Abang aku belikan...tapi aku tak tahulah dia beli kan mana...tapi sedap...eemm sedap sangat sampai kucen aku pun makan tiramisu ni...aku bagi bekas kosong je....isinyer aku makan sampai habis...ko korang tak caya cuba tengok kucen aku tuh aku semingga menjilat mulut....



TAHNIAH buat kak Bay kerana menjadi komenter terpantas antara mereka... ..ni kali ke-2 Kak Bay dapat menempatkan kat tempat teratas...so Kak Bay silalah ambik award ni ye...tak saba nak jumpe kak Bay sabtu nih....



Monday, 4-May-2009 06:06 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Man & Zai

Ari sabtu lepas aku bersama kenkawan suami ku itu menghadirkan diri kat Majlis perkahwinan kawan mereka. Kitaorang konvoi beberapa bijik kereta. Sebenarnya kitaorang sampai lambat...tapi bukan sebab sesat tau....tapi lambat sebab menunggu sorang member ni balik dari keja...gedebak gedebuk pukul 2.00 petang baru bertolak dari rumah...sampai kat rumah peranten dalam pukul 2.30 petang macam tu. Sampai kat sana tengok orang dah ramai balik...memang dah clear..kitaorang apa lagi buat macam majlis kitaorang lah...

Ingat nak ambik gambar ngan pengantik kat pelamin..tapi pelamin pun dah kemas...maakkk aiiii bukan main cepat daaaa....kitaorang sempat tengok pengantin potong kek aje...so tak de lah gambar ngan pengantin ok...yg ada pun yang sempoi-sempoi aje...lagi pun pengantin tengah sibuk berpossing untuk album mereka....



Masa ini tengah berkumpul....dan berarak nak rumah pengantin...


Ini je gambar bersama pengantin yang aku sempat snap



Aku ngan somi terchinta


Ini plak puc sebelum balik...susah sangat nak bergambar ngan pengantin...alih-alih member somi aku tuh yg suruh kitaorang je yg bergambar....maklumlah laki bini tengah gile bergambar sebenarnya


Ok...kali ini aku nak bagi award komenter terpantas kat LAILY...sesiapa nak kenal Laily lebih lanjut bolehlah ke FP dia yek http://lailylie.fotopages.com/


Yahoooo aku dapat lagi award dari Pau buat kali ke-3..ni ha aku tepek kat sini...



[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net