By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-May-2009 15:13 Email | Share | | Bookmark
Asam Pedas Melaka Sejati

Mira baru balik dari makan malam kat Restoran Asam Pedas Melaka Sejati. Kalau nak di kutkan dah banyak kami makan kat sini...Dia punya asam pedas tangkap lelah beb...sedap sangat-sangat...kuah asam pedas ni siap boleh hirup...macam tu lah sedapnyer...nak citer panjang pun malas...korang kena rasa sendiri...memang sedap beb..

Kalau nak diikutkan mira nak kluar makan ngan geng TKB...nak gi makan kat Danau Kota..tapi balik keja tadi bukak je pintu rumah adik mira ajak makan kat asam pedas ni...Baru sabtu lepas bawak dia try makan kat situ..hari ni nak repeat lagi....sedap lah tuh kalau tak adik mira ni memang susah nak makan ikan..asyik-asyik ayam aje...

korang layan je lah ye gambar mira makan..jangan makan hati tau...kalau nak try boleh...ada alamatnyer mira masukkan kat sini...kalau tak tahu leh calling mira...nanti leh makan sama-sama

Masuk je Mira terus pilih ikan..macam biasalah Mira ni...mesti ambik ikan tenggiri..itu aje yang suka...kalau ada ikan terubuk gerenti mira ambik...tapi tak ada...kali ni Mira ambik ikan tenggiri, ikan kembong, ikan pari ngan ikan merah...




Asam pedas kat sini di datangkan dengan package...nasi, telor masin, sambal belacan dan ulam-ulaman. Telok ngan ayam goreng tu order asing...air pun order asing...






Tahniah Mira ucapkan pada zai http://zbintim.fotopages.com/ atas kejayaan menjadi komenter terpantas buat kali ke-4...dalam pantang-pantang pun sudi jugak singgah kat FP member ye...baguslah zai ni...I Lap U lah zai....zai.....macam mana perasaan zai sambut hari ibu buat pertama kali...mesti gembira kan...Mira pun tumbang gumbira........


Sunday, 17-May-2009 07:13 Email | Share | | Bookmark
Belated Birthday

Jangan salah sangka ye...ini bukan belated besay Mira tau...tapi ni belated besday Husband mira pada Februari lepas tapi tiba-tiba husband mira dapat card dari GM dia...terkezut jugak dia...tak pernah-pernah bos besar dia nak kasi...Bukak-bukak card tu ada plak sijil premium BSN....orait jugak ni...mana tahu nanti leh dapat keter BMW..





Kali ni aku nak bagi award komenter terpantas kat Abby http://abbycrazeefoto.fotopages.com/ aku letak nama dia aje...kalau nak kenal orang nyer korang klik kat link dia ye... rasanyer abby ni baru berjinak-jinak ngan FP nih..


Thursday, 14-May-2009 04:59 Email | Share | | Bookmark
Balik Kampung....Kejap Aje

Assalamualikum Semua....Kaba Re....Waras.......(cakap jawa plak aku ni....bukan aku tahu sangat pun..ini aje yang aku tahu )

Ok lah nak sambung citer lagik......begini kisahnya....selepas kenduri kawin kat umah k.zue tempoh hari...Dek Ina ngan Dek Watie nak berjimba-jimba kat Putrajaya...aku nak itut dah aku pun pergilah mendapat persetujuan dari En. Johar tuh...dia kata ok pada mulanyer tapi tak jadi plak....sebab mengikut plan kitaorang nak balik kampung jap iaitu kat Labu..pastu tengok masa tuh pun pukul 4.00 petang...kang kalau aku ikut dorang pukul brapa plak aku nak balik kampung nih..sepupu aku dah dek sms tanye bila nak sampai...so jadi tak jadi ikut diorang...Geng...lain kali lah ye...lagi pun malam tu plak Mr. Johar keja dari pukul 10 malam sampai 5 pagi...

Dah nak sampai kampung dah...tapi masa dalam perjalanan tu...mata aku bukan main layu lagi..kenyang sangat...makan tak ingat tu..maklumlah makanan semuanyer sedap...pastu minum air pun dah bergalon-galon...manalah tak jadi ular sawa kan...


Aku malas nak citer panjang...aku balik kampung ni pun sebab aku nak anta Cocoa Collagen kat sepupu aku disamping Husband aku ngan Anyah (pak sedaro) membincangkan sesuatu....hal business....business apa aku tak tahu sebab aku sibuk melayan sepupu aku sorang ni iaitu Izhar....Izhar ni kaki gambar jugak...habis dia ambik gambar sana sini sampai aku pun dia suruh jadi model tak berbayar....aku ok je...

Ada lagi gambar tapi aku tak boleh update kat sini....sebab ada yang tak pakai tudung...kang aku kena pelangkung plak kalau letak N3 tu kat sini...korang layan jelah sebahagian yang aku update ni...






Ni plak antara pokok bunga kertas yang berada kat pintu pagar...Induk aku ni memang suka pada bunga-bunga...pastu subur je...lebat plak tuh bunga-bunga nyer..


First time aku jumpe Syu http://syuhaiza.fotopages.com/ jumpe pun kat kenduri kawin tu lah...so Syu...den bukan tak ingat tapi lupa arrr.... sedangkan den selalu masuk kat fp ko kan...tu lah ko letak gambar kek ketot naper sampai ko pun den tak cam tau...tak pelah syu...asalkan kita dah berjumpa yek...lain kali leh jumpe lagi...nanti den ambik gambar ngan ko...1 gambar den ngan ko pun tadak..... ..ok Syu..sudilah kiranyer ko gantung award ni kek umah ko yo...


Sudi-sudilah melawat Blog Aku : http://mirajohar.blogspot.com/


Tuesday, 12-May-2009 01:29 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Adik K.Zue



Bergambar ngan Mempelai....


Barisan Jetitawan TKB..hihihihihi....(macam pertandingan Ratu Pakaian Tradisional Plak kan)






Kali ni komenter terpantas aku nak kasi kat ABAH LONG http://syazhar.fotopages.com/ ..aku suka layan FP dia...banyak kisah dan citer menarik..pastu gambar pun..fulamakkk cun habis....



Monday, 11-May-2009 02:14 Email | Share | | Bookmark
Majlis Hari Ibu Yg Simple

Assalamualaikum Semua........apa khabar.....

Ni aku nak syer sikit pasal sambutan Hari Ibu..aku buat simple je....aku keluar pegi beli Kek ngan KFC je....makan-makan ni pun aku buat malam sebab menunggu adik yang belum balik keja....ala majlis ni pun simple sangat yang dihadiri oleh keluarga je.. "SELAMAT HARI IBU MAMA"


Menu simple....KFC.....(ni aje yg mereka nak makan...aku dan naik muak ngan KFC nih....kalau POPEYS ok gakkkk)


Buat kali ke-3 Pau http://fauzana78.fotopages.com/ berjaya berada ditempat teratas sekali...tahniah ibukkkkk...nanti cepat lagi pun..den pun nak memboloskan diri kat ko punye FP Pau...mintak-mintak aura ko tu berjangkit kat den...den dah ambik berkat dah doakan kan den yo




[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net