By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 26-May-2009 02:24 Email | Share | | Bookmark
TKB Dinner at Asam Pedas Melaka

Assalamualaikum semua...ok ok Mira nak sambung lagi citer makan-makan TKB. Kali ni Dinner kat Asam Pedas Melaka Sejati. Ni pun dinner yang tak dirancang pun...citer-citer terus plan besoknyer. Janji ngan semua..pastu set jadi....sukannya...makan lagi...kalau makan ramai-ramai ni memang best. Tapi cam biasalah...kalau dah ketawa mengilai tuh makanan pun kurang..ketawa je lebih. Tapi ada jugak yang makan tak ingat dunia...sapa lagi kalau tak Salleh ngan Arin tak ketinggalan Abang Halim...amboi 3 jejaki ni makan langsung tak pandang apa dah...pandang pinggan je...

Sebelum tu kami berkumpul kat Petronas Tesco Ampang, Mira ngan Johar sampai dulu sebab kitaorang merempit..Johar malas nak drive...biasalah dia tu...nak pegi mana-mana mesti nak bawak motor...senang tak sesat dan cepat je sampai...tapi kalau ujan...ha sapa nak jawab....Tunggu kejap tu salleh sampai...borak-boraklah ngan dia...pastu KZue sampai pastu Ila sampai...Watie pegi dulu dan dah sampai dah pun...siap tambah oder lagi...sebab yang Mira oder tu macam kurang je...lagi pun masing-masing lapa...kenalah tambahhhh..... oh ye...pidah sampai lambat..Johar terpaksa menjadi pemandu pelancong sebab Pidah ngan Sirap (oopppsss Sarip) tak tahu jalan....Mereka sampai nyer terus ngap lah...







Cerita kami tak habis lagi...bersambung tau...memandangkan kedai tu tutup awal kami sambung lagi jimbaan kami kat Mac D Ampang...cam biasa acara ketawa mengilai tak henggat dunio...sampai sakit perut Mira ni ha...kitaorang beli air je kat Mac D tu dah salleh belanja kami snack ringan dan beli kek ketot dari mamat yang datang kat table kami...kek tu tak sedap arrr....pait.....





Tepat pukul 12 malam kami pun bersurai. Tapi rasa macam pukul 8.00 plak...rasa malas nak balik..hehehehe...kang ada plak yang lebam bijik mata nak gi keja...

Wahhhh itu dia....Kzue sekarang ni semakin menganas...buat kali ke-3 dia berjaya mencopot tempek pertamo nih...lagu betol Kzue nih...ok Kzue ambik award ni...simpan tau...


Monday, 25-May-2009 01:24 Email | Share | | Bookmark
My 8th Anibeseri

COP COP COP...bagi laluan dulu untuk N3 ini ngan N3 makan...kali ni kat Asam Pedas Melaka Sejati bersama TKB yang sementinyer happening giler tak kira masa dah tempat. Asal berjumpa semua jadi gamat. Nantikan ye....Citer kat Zoo ni Mira hold dulu yek...harap semua boleh sentiasa Mira OK.

Hari ini genaplah 8 tahun Mira melayari Bahtera Merdeka bersama. Alhamdulillah...kalau nak diikutkan perancangan hari ni ngan esok Mira cuti...nak jenjalan tapi tak tahu nak gi mana. Tapi pagi-pagi buta tadi Mira dapat call yang member Mira terpaksa emergency leave sebab makcik dia meninggal dunia so terpaksalah Mira datang keja...apa boleh buatkan...cuti bila2 boleh cuti

Inilah sikit gambar Mira 8 tahun yang lepas....masa ni Mira agak BAM BAM...lebih BAM dari sekarang....sekarang dah kecut sikit kot eemmmm adeyah perkahwinan pun dah dapat awal dah...nampaknyer tak dapat adeyah lagi..hihihihi



Award ni mira nak sampaikan kepada KZue ye...ni kemenangan kedua bagi kzue http://azueriena.fotopages.com/ ...baguslah kzue ni...malam2 buta pun sanggup singgah kat FP Mira....



Sunday, 24-May-2009 13:46 Email | Share | | Bookmark
Coming Soon...Outing at Zoo Negara










NANTIKAN N3 ZOO............AKAN DATANG........YEZAAAAA

KOMENTER TERPANTAS BUAT PERTAMA KALINYE JATUH KEPADA DEK WATIE http://shahwatie.fotopages.com/ Cayalah watie..berjaya jugak ko kat sini yek...jangan lupa kumpul award lagi tau dan jangan lupa ambik award ni simpan kek umah ko plak



Thursday, 21-May-2009 06:59 Email | Share | | Bookmark
Berjimba Kek R&R Kinrara

Gempak memang gempak...gempak dengan makanan dan gelak ketawa kami yang menggilai tak henggat dunio...Aduhai tak saba plak Mira nak letak gambo masa kitaorang berjimba tuh...Salleh....first time jumpe dia nih...ya ampun.....tak kering air liur dibuatnyer...dan kalau bab makan..jangan cakap banyak...berlambak-lambak...korang nak tahu kenapa berlambak-lambak....yang order kat situ satey aje tapi kitaorang semua bawak makanan sendiri...tu yang terlebih-lebih tu...tapi syok ooo....kitaorang rasa dah macam kedai sendiri dah....sebab tak henggat nak balik... ...korang tengoklah sendiri kekecohan pada malam hari yang agak panas.....

Antara makanan yg dibawa dan dibuat sendiri dirumah.....semua sedap


Barisan Sapa Bilang Wanita Melayu Tak Menawan..... (menawan habisssss)


Ni plak barisan Lelaki Melayu Terakhir plak


Aksi2 kami




Wang besa..wang besa....bukan wanglah ..tapi nak ambik keychain dan FM (bukan radio ok) pemberian Salleh...masa ni...ketawa dah tak hengat dunio langsung dah....




Tayang sun flower comei pemberi ila....thanks ila...suka sangat-sangat....


Buat julung kalinyer....K.Zue berjaya berada di komenter teratas sekali http://azueriena.fotopages.com/ ....ok k.zue ambik je award ni...sematkan di FP mu...cewahhhhh....


Quote:
Den ucapkan tima kasih kat :

Kzue : Atas pemberian kopok segera tu...sedaplah kak oiii sampai abis den makan sebungkus...lagi sebungkus johar dan mintak simpan kan..

Watie : Buah Kunin yang sodap sekali...alahai sodap eeehh bau nyer..sampai rumah terus kupas 2 bijik.

Salleh : Kek dari starbak....semua sedap..abislah..makin bam bammmm lah aku nih dah lah tu siap bagi keychain dari Pulau Redang plak tuh..den dan pakai dah...ada kek beg den ni ha

Dana : Fetucini yang sedap giler...thanks ye atas resipi itu...akan akak cuba buat...kalau tak sedap jaga ko Dana

Wawa : Boleh tahan sedap roti john tuh..sodap..banyak daging..leh buat niaga nih...

Ila : Den suka sangat ngan munger matahari tu..den suka..den suka...bila den tengok munger tu den tingat kat ko ila..timo kasih yo...


TIMA KASIH SMUA...I LAP U LAHHHHH


Wednesday, 20-May-2009 05:50 Email | Share | | Bookmark
Asward in Malu Action

Assalamualaikum kawan ku semua.....korang apa kabar..ada sihat...mesti sihatkan....ada tak sesiapa kena H1N1...kalau ada cepatlah poie Hospital ye..jangan nak jangkitkan kat orang lain plak..kang sunyi plak FP masing-masing (Den gurau yo)

Den ingat nak update citer TKB dinner + jimba kat R&R Kinrara semalam..tapi malaslah plak den nak transfer gambo dari kamera ke pendrive den ni...tapi korang jangan sedih ..korang leh layan salleh punya FP dulu...Copek beno dia update...bila plak dia mengupdate ni pun tak tahu lah http://salleharon.fotopages.com/ apa-apa pun tergelak den baca ayat-ayat salleh ni...teringat Dinner Gelak Tawa Mesra Tak Ingat Dunia tuh korang kenalah rajin-rajin FP den plak yo kalau nak tengok aksi kitaorang tuh...

Oklah...kali ni aku nak tempek plak gambar Adik Asward ni. Asward ni anak pada member Somi ku...Aswad ni bukan main pemalu sangat berbeza sungguh ngan Bapak nyer yang riuh rendah...bila aku tangkap-tangkap gambar dia...dia naik syok plak..siap kasi posink tuh...siap dia request....auntie...ambik lagi gambar award...aku pun jadilah jurufoto budak kecik..







TAHNIAH untuk Kak Bay http://kimiein.fotopages.com/ kerana berjaya lagi menempatkan diri ke komenter terpantas...Ni kali ke-3 Kak Bay berjaya...ambik ye award ni Kak Bay...kumpul banyak-banyak ok...



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net