By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Feb-2010 08:04 Email | Share | | Bookmark
Celebration Besday Ila & Iezah

Salam semua....nampaknya sikap Mira makin menjadi-jadi nih...adehhhhh tolong...sekarang Mira rajin
update kat FB jek...kenkawan yg ada FB tu sila terjah kat sana yek...sana snng nak upload..heheheh

ok..gamba ni masa kami beramai-ramai celebrate besday ila ngan iezah kat Restoran Stimboat Kak Ieta,
Wangsa Maju...bab harga...ok cantik...bab makan pun cantik...makanlah banyak mana pun...pendek kat
makan sampai kenyang kenyang kenyang...

Jom je ler..kita layan gamba..malas arr (malas lagi) nak citer panjang...takut jemu...






Ni plak Mira tepekkan award dari Kak Ieda http://abassaenterprise.fotopages.com/ dah lama gak Mira
tak dapat award ha...akhirnya dapatlah 1 ni ha...tima kasih Kak Ieda..nanti Mira terjah lagi OK..


Wednesday, 13-Jan-2010 15:35 Email | Share | | Bookmark
Dinner @ Intai2...

Salam semua....nampaknyer bersarang balik fp mira ni..hai...tak tahulah mana perginya
sikap rajin tu...asyik malas jek ni...ni pun ku gagahkan jugak untuk update..so layan
nanti yek....

Ni masa kami dinner kat Intai-Intai kepunyaan Abg. Baha penjaga budak-budak AF1 dan
AF2...Restoran ni terletak kat MRR2 belakang showroom HONDA tepi jalan..klu tengok
dari tempat macam tak caya je ada restoran kat belakang...tp percayalah..hehehehe...

Kali ni pau ada sekali...dah lama tak jumpa pau kebetulan pau sekeluarga melancong
kat KL...jadi leh lah makan sesama disamping celebrate aniberseri pau fathi dan watie
arin...kek aiskrim malam disponser oleh teacher sally dan ila...sedap beb...

jom layan gamba....ala gambar tak banyak ambik laaa...lapaaaaaaa

Makanan dah oder...sementara tunggu makanan tiba..kitaorang mkn kek dulu..sambil
tu nyanyi lagu hepi anibeseri untuk pasangan romantis nih..



Ni dia sebahagian menu yg di oder oleh teacher sally...semua makanan berkhasiat tau
sebab banyak kerabu...bagus untuk kesihatan...


Makan time


Dah puas makan..bayo sambil sambung berborak kat parking keter..




SONOK TENGOK PAU MASA NI..SELERA MAKAN DAH OK DAH....
YELAH TAK SYOK PLAK KITA MAKAN SEDAP-SEDAP DIA DOK TENGOK..
PAU DEN DOAKAN SEMOGA KO DAN KANDUNGAN KO SENTIASA SIHAT.
LEN KALI KITA MAKAN BESA SESAMA LAGI YEK....



Wednesday, 23-Dec-2009 02:16 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Iman

Kita sambung citer balikkkk...tengah ada mood nak update ni...
Ok gambar ni masa Birthday Iman...anak comei Wiera..suka sangat ngan Iman..petah bercakap..
dari kami sampai...sampailah nak balik..asyik bercakap jek..cakap plak macam orang dewasa..
memang best layan Iman nih...Oh ye...Birthday Iman ini sama hari masa kami gi Bukit Tinggi...
kira nyer dari Bukit Tinggi terus gi umah Wiera...Maaf ye Wiera..kami lambat sampai tapi apa-apa
pun tima kasih sudi menerima kedatangan kami di malam hari...siap kasi tapau lagi..best best best..
rezeki jangan ditolak...


Sayang sungguh Iman dekat Baby Ha...sampai nak dukung adiknyer kejap pun dia tak kasi..


Gelak manis dari Iman...comei sungguhlah Iman nih..


Ambik Aura...moga2 dipercepatkan..insyallah


Bergambar beramai-ramai bersama Wiera..


Tuesday, 22-Dec-2009 02:22 Email | Share | | Bookmark
Bukit Tinggi (Part 2)

Bersambung lagi citer kami kat Bukit Tinggi..Sori ek lambat update...bukan apa...baru nak update FP
plak buat hal...langsung tak leh bukak...ha ni dah ok barulah leh sambung lagi...Ok Mira malas nak
celoteh panjang..jom ler layan gambar masa kami kat ateh sana...best wooo..so sapa yg belum pegi..
pegilah...sedapnyer dapat hirup udara segar nih...badan pun rasa segar jek..







Tuesday, 8-Dec-2009 04:43 Email | Share | | Bookmark
Colmar Tropica, Bukit Tinggi @ 5/12/2009












BERSAMBUNG LAGI


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net