By: Mira Johar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 4-Jun-2010 06:12 Email | Share | | Bookmark
Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil

Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe

Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang sibuk posink, ketawa2 dia rajin ke dapur balik-balikkan ayam dalam kuali...bertuah Kak Zu...padan ler ngan Kak Zu..dia pun rajin, lemah-lembut dan sopan-santun gitew..







Wednesday, 2-Jun-2010 06:54 Email | Share | | Bookmark
Banjir OOO Banjir

Semalam (01/06/2010) Mira MC..hubby mira pun MC sama. Macam pakat-pakat sakit plak kan..hehehehe..apa nak buat dah sakit pasal keadaan cuaca tak menentu agaknya...sampai badan ni pun dah naik kompius...

Ok ni nak citer pasal kejadian banjir kat umah Mira. Pertama kali dalam sejarah perumahan mira banjir...tak tahulah apa punca nyer tapi rasanya sebab longkang yang sedia ada tu macam tak dapat nak menampung air hujan yang banyak itew...sib baik kami MC..kalu tak mau kete hubby mira pun jadi mangsa...tapi kesian gak pada mangsa yg kena tuh...ye lah..masa ni time kerja mana dorank tau kan..balik-balik kete dah tak leh nak stat...mau tak sedey....so dari sekarang kenalah beringat...





Sunday, 16-May-2010 15:40 Email | Share | | Bookmark
i-City N Lepak kat McD ngan Pau

Assalamualaikum....

Alamak..nampaknya dah berbulan-bulan aku tak update FP ni..rasanya korank pun dah
tak kuasa nak singgah kat FP aku ni kan..yelah asal bukak tak habis-habis citer Adnan
Sempit tuh...sampai Adnan Sempit pun dah ada the series...aku jugak masih terpacak
kat situ...ok lah....hari mood aku agak ok sangat-sangat...so sekarang nak update ler...citer
baru ni..panas lagi...aktiviti kami iaitu Aku, Ila dan Watie tingin sangat nak ke i-City..plan
dah banyak kali buat tapi asyik tak jadinya....tp akhirnya..........akhirnya plan yg mengejut
ni jugak yg berhasil...so jenjalanlah kami kat sana.....

Sahabat ngan 1 kepala...asal jalan menjadi jek...




Masa kat i-City kami berbalas kol plak ngan Pau set mana nak jumpa dan lepak...paling
senang kat McDlah..so menjadi gak....sonoknya...sonok dapat jumpa Pau sekarang..Dia
dah tembam dan tak lama lagi dah nak dapat baby....tak saba plak rasa nak dapat anak
buah baru..




Dalam 2 jam lepas tu kami pun bersurai..kesian plak kat Pau..nak drive malam
sensorang...rasa macam tak puas pun ye..Farah dah nak balik baru lah nak
mesra-mesra ngan auntie2 dia nih...

*insyallah lepas ni mira akan upddate tp di selitkan jugak dengan beberapa gamba
yang dah jadi basi tuh..bukan apa..saja nak jadikan koleksi pribadi kat FP ni..kalau
ada yang sudi terjah silalah...


Monday, 8-Feb-2010 14:50 Email | Share | | Bookmark
Tonton Wayang Adnan Sempit

Salam semua....hehehe itu dia mood update semakin menganas nampak...sekarang ok
sikit...dah ada mood nak update...korank pun komen kat fp mira ni..so mood nak update
lagi kuatlah...hehehehehe...

Sebenarnya aktiviti dah lama dah...citer ni kami tengok masa mula-mula keluar..tapi
sekarang baru nak update...tak kisahlah kan....sebelum tu Mira nak ila g umah Watie dulu...
tapi tak sangka plak...ada rezeki nampaknya..watie siap masak untuk dinner. Aduh susah-
susah jek watie ni...tapi ok gak..kenyang perut kami ha....

Ila orang yang terakhir berhenti makan....bukan main kusyuk lg dia makan udang ha..


Kitaorank tak de pun booking-booking tiket ni..ni pun pakai redah jek gi KLCC...mula-
mula tu penuh sebab ramai yang dah booking...tapi kan...kalau dah dinamakan rezeki
kan..tetap ada....budak kat kaunter tu jual gak tiket kat kami sebab orang yang booking
tiket tu tak ambik tiket...so dapatlah kami tempat duduk yang selesa....

Posink sebelum tayangan...



Friday, 5-Feb-2010 02:28 Email | Share | | Bookmark
Makan & Putrajaya

Yeahhhh hari ni Mira update lagi...amboi...rajin plak kan ..hehehehe..mulalah mood rajin dah datang..
harap-harap mood ni bertahan lama yek...klu tak alamatnya korang menyepi lagi dari melawat FP
Mira ni...

Ok, kali ni Mira nak update aktiviti kami yang tak dirancang..pada mulanyer Mira nak keluar makan dengan
Hubby dan kenkawan dia..tup tup dapat koll dari ila ajak kluar makan kat luar...setelah mendapat keizinan
si somi Mira dapat join dorank...bukan aktiviti apa pun klu tak aktiviti makan..kali makan kat Yankie Hut kat Bangi...best Restoran ni..sunyi...romantik jek..nak makan pun tenang jek...cuma kitaorank je tak tenang..sebab lapo..kehkehkehkeh



Lepas makan kenyang-kenyang kami semua terus ke Putrajaya...saja jek nak ambik angin malam
sambil posing-posing tah apa-apa..hehehehe...layan je lah yek




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net